Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Londra promoveaza, din nou, antreprenoriatul feminin romanesc

de Idei de afaceri 11 Oct. 2017 2802
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru al doilea an la rand, Londra va gazdui ELITE Business Club, eveniment in cadrul caruia antreprenoriatul feminin romanesc va fi prezentat ca un model de succes in Europa. Intalnirea va avea loc, sambata, 21 octombrie 2017, intre orele 10.00 si 14.00, la The Waterside Imperial Wharf din Londra.

Workshop-ul are loc in contextul in care ultimul index (2016) al World Economic Forum privind decalajezele intre barbati si femei, arata ca Romania ocupa locul 76 dintr-un total de 144 de tari. Comparand cu anii anteriori, tara noastra a reusit sa reduca acest decalaj al oportunitatilor intre barbati si femei, mai ales la capitole precum: educatia si participarea economica, iar potrivit antreprenorului Bianca Tudor, acest decalaj se va reduce total mai repede decat se estimase initial.

“Chiar daca inca se cunoaste un decalaj intre barbati si femei in Romania, acest decalaj se va stinge in urmatorii ani, potrivit trendului. Tot mai multe femei isi doresc independenta financiara, iar acest lucru se observa in numarul tot mai mare al doamnelor care au ales calea antreprenoriatului.

Pana la ora actuala, Comunitatea “ELITE Business Women” inglobeaza peste 6.000 de femei-antreprenor care, nu numai au reusit in mediul de afaceri autohton, ci isi doresc tot mai mult sa-si internationalizeze afacerea. In fapt, “internationalizarea” afacerilor nu mai reprezinta doar un moft, ci o necesitate specifica epocii globalizarii, iar prin workshop de la Londra, ne dorim sa promovam modelele de succes romanesti si sa legam noi colaborari transnationale, prin care serviciile si produsele romanesti sa ajunga pe pietele europene”, declara Bianca Tudor, fondatorul ELITE Business Women – comunitatea femeilor antreprenor din Romania.

Manifestarea, care va reuni antreprenori, manageri si reprezentanti de IMM-uri, ii vor ajuta pe cei prezenti sa intalneasca potentiali clienti si parteneri de afaceri, sa identifice cele mai bune practice in industria in care lucreaza si in cele conexe, sa invete din experienta altora si sa-si deschisa orizonturile si catre alte oportunitati.

De asemenea, in cadrul evenimentului, participantii vor dezbate subiecte precum: contextul actual al antreprenoriatului feminin in Romania, probleme pe care le pot intampina femeile in calitate de antreprenor, modele de femei antreprenor, cum au reusit in fata esecului si, totodata, instrumentele cele mai importante pe care le folosesc femeile antreprenor in lume.Invitatul special al evenimentului international de la Londra este Ozlem Imil, unul dintre cei mai reputati Leadership & High Performance Coach.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: antreprenoriat femininfemei in afacerioportunitati de afacerifemei antreprenor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Oportunitati de afaceri pentru sezonul de vara

de Andrioae Ruxandra
04 Iul 2014
Cauti un job pe timpul verii? De ce sa nu-ti incepi propria afacere in loc sa lucrezi pentru altcineva? Pe langa indeplinirea obiectivului propriu de...

Oportunitati de afaceri de viitor: Cursuri de parenting!

de Maria Nicutar
10 Iun 2013
Sa fim parinti ni se pare tare dificil, uneori imposibil sa o scoatem la capat fara tipete si nervi. Nu reusim sa ne disciplinam copiii in mod...

Oportunitati de afaceri simple - Servicii de amenajari pentru camerele copiilor!

de Maria Nicutar
03 Iun 2013
Copiii nostri sunt cei mai pretiosi din lume si pentru ei am fi in stare sa facem orice! Iata un lucru pe care nu il poti nega, fie ca esti, fie ca...

Glutenul naste noi oportunitati de afaceri!

de Adela Simonescu
14 Sep 2012
Cat de mult timp petrecem pentru a identifica idei de afaceri pe care sa le valorificam cu succes, cu sanse maxime de reusita? Cat de mult ii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]