Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere extra job, printarea materialelor

de Andrioae Ruxandra 09 Aug. 2014 2836
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa ai un venit in plus, pe langa salariul de la jobul tau initial, atunci cea mai buna idee este sa intri intr-o afacere care iti solicita experienta. Poti profita de abilitatile tale, de experienta printarii si a design-ului grafic, si astfel vei avea un profit mai mult decat acceptabil.

 
Tiparirea flyerelor, a cartilor sau a altor materiale de referinta sunt la mare cerere, astfel incat exista nenumarate oportunitati de afaceri pentru tine in acest domeniu. Desi inceputul ti se va putea parea dificil, vei realiza ca un nou domeniu iti va parea distractiv, si nu agasant.
 
Trebuie sa te hotarasti mai intai ce fel de instrumente vei folosi pentru tipografia ta, pentru ca in functie de acestea vei opta pentru felul serviciilor pe care le vei pune la dispozitia clientilor. Calitatea imprimantelor pe care le vei folosi trebuie sa fie ridicata, astfel incat sa iti poti desfasura afacerea fara sa ai clienti nemultumiti. Tocmai pentru a face mai mult profit, trebuie sa iti cumperi imprimante speciale. Poti investi in imprimante cu laser, dar, daca nu iti permiti, poti folosi si imprimante la preturi mai accesibile. 
 
Afacerea ta va fi foarte productiva prin simplul fapt ca vei executa comenzi pentru printare din mai multe domenii. De exemplu, vor fi clienti care vor avea nevoie de tine pentru a-si face postere, magneti, stampile, carti de vizita etc. 
 
Pentru a indeplini aceste nevoi ale clientilor, va trebui sa contactezi si alti antreprenori. In lumea online poti incheia contracte cu diverse firme pentru a le indeplini nevoile, in acest fel iti vei face publicitate si afacerea ta va deveni cunoscuta.
 
Iti poti face publicitate prin ofertele speciale destinate corporatiilor sau companiilor, prin reducerea costurilor printarilor etc. Apoi, nu uita de retelele de socializare, pentru ca iti poti face publicitate prin intermediul acestora. De asemenea, ai putea apela la librarii pentru a-ti permite sa distribui afise si postere prin care iti promovezi serviciile.
 
Este important sa satisfaci nevoile clientilor, reusind in acelasi timp sa iti promovezi afacerea si sa pastrezi un nivel cat mai scazut al costurilor, pentru ca vei investi in locatia si aparatura cu ajutorul careia vei executa comenzile clientilor.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afaceriidei de afaceriafaceri miciprintare materialeafacere printare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]