Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere nascuta la lumina lumanarilor

de Ana Radulescu 10 Mar. 2014 4875
4.7 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Inca iti cauti jobul ideal? Vrei sa iti incepi o afacere proprie, dar nu gasesti ideea potrivita? Esti creativ, indemanatic si pasionat de lucru manual? Atunci iti propun o activitate care este in acelasi timp placuta si profitabila: fa bani din confectionarea lumanarilor decorative - lumanari de nunta si botez, lumanari pictate sau lumanari parfumate.

O astfel de afacere presupune investitii initiale reduse si iti poate aduce profituri ce depasesc 2.000 de euro pe luna. In plus,  poate constitui o sursa de venit  constanta, deoarece lumanarile sunt un accesoriu din ce in ce mai des folosit, la evenimente religioase, in locatiile destinate timpului liber, in centre de relaxare si hoteluri. Piata lumanarilor din Romania a inregistrat in ultimii doi ani cresteri cu pana la 20%, astfel incat o multime de antreprenori au devenit interesati de aceasta idee de afacere.

Un business mic la domiciliu constand in productia de lumanari poate fi demarat cu o investitie de cateva sute de lei pentru achizitionarea materiei prime si a instrumentelor de lucru: ceara, esente, coloranti, vase de fierbere, recipiente metalice, matrite. Toate acestea ajung, in functie de cantitati si furnizori, la 600-700 de lei. Investitia initiala se va amortiza inca din a doua luna de productie.

Poti lucra exlusiv la comanda, astfel incat sa nu ai stoc si sa nu fii nevoit sa asiguri spatiu de depozitare, riscand sa ramai cu produsele nevandute. O singura persoana poate asigura productia in cazul comenzilor de mici dimensiuni.

La targurile de profil, lumanarile pornesc de la 8-10 lei (cele simple) si pot ajunge si la cateva zeci de lei bucata (cele cu aplicatii, pictate manual, prelucrate prin tehnici deosebite). Procesul in sine de fabricare a lumanarilor nu este unul anevoios, fiind usor de invatat si pus in practica.

Mai multe detalii despre prelucrarea lumanarilor, precum si tot ceea ce trebuie sa stii despre aceasta afacere profitabila gasesti in Ghidul destinat confectionarii lumanarilor decorative.  Acesta contine:

- tehnologia de prelucrare a peste 70 de tipuri de lumanari decorative si aromatizate
- date despre amenajarea spatiului de productie in functie de capacitatea de productie dorita
- date despre dotarile necesare
- legislatia specifica acestei afaceri
- adresele de unde poti achizitiona materie prima de calitate.

Ghidul complet al afacerii cu lumanari te va ajuta sa afli, de asemenea, cum poti repara anumite defecte ale lumanarilor, ce tipuri de ceara si parafina sunt recomandate pentru diverse modele de lumanari sau ce tehnici de lustruire si finisare sunt mai de efect.

Producerea lumanarilor decorative si aromate este o afacere profitabila care iti aduce atat satisfactii materiale cat si emotionale. Daca ti-am trezit curiozitatea, spune si tu DA unei afaceri la cheie care iti aduce lumina, parfum, buna dispozitie si alatura-te celor care au obtinut profit in acest domeniu.


Tags: afaceri cu lumanariafaceri la domiciliuprofit lumanari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.7 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Afaceri la domiciliu: TOP 5 idei care iti aduc profit rapid

de Alina Constantinescu
08 Dec 2020
Multi dintre noi viseaza sa porneasca o afacere la domiciliu cu bani putini. Esti specialist intr-un anumit domeniu? Ai lucrat in trecut ca si...

Top 5 afaceri la domiciliu. Castiga bani in cel mai scurt timp!

de Marinache Paula
15 Nov 2021
Munca de acasa are cu siguranta avantajele sale. Pentru cei care detin un capital banesc redus si isi doresc o activitate care necesita un program de...

Vrei sa faci afaceri cu lumanari? Iata etapele producerii lumanarilor!

de Idei de afaceri
10 Aug 2017
Considerand ca aveti ingredientele si materialele necesare, iata etapele producerii unor lumanari vandabile. 1. Preparati ceara (parafina)....

Afaceri cu lumanari - confectionarea lumanarilor ascutite

de Idei de afaceri
01 Oct 2014
Vrei sa incepi o mica afacere bazata pe comfectionare lumanarilor? Este cazul sa exersezi! Noi iti oferim informatiile. Iata cum poti confectiona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]