Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de afaceri pentru sezonul de vara

de Andrioae Ruxandra 04 Iul. 2014 4807
4.9 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cauti un job pe timpul verii? De ce sa nu-ti incepi propria afacere in loc sa lucrezi pentru altcineva? Pe langa indeplinirea obiectivului propriu de a face bani pe timpul verii, cand iti vei incepe propria afacere vei avea satisfactia de a fi propriul sef. Alt avantaj pe care il vei avea va fi ca nu iti vei pierde timpul cautand un job de vara, pentru ca deja ai unul.

 
Cand alegi o idee de afacere pentru a inlocui jobul de vara, exista doua cai pe care le poti urma. Poti sa incepi o afacere de sezon pe care o poti inchide apoi la sfarsitul verii sau poti alege o afacere care sa iti permita sa derulezi afacerea pe scara redusa pe parcursul anului. Aceste doua directii reprezinta unele dintre cele mai interesante obiective pentru studenti.
 
1) Ingrijirea peluzei
 
Este un job potrivit pentru vacanta de vara si nu presupune abilitati speciale. Alt lucru minunat este ca aceasta idee de afacere se poate extinde usor.
 
2) Inchirierea echipamentelor sportive
 
Vara este sezonul care te face sa umbli de colo-colo si sa faci multa activitate, fie pe bicicleta, pe role, skateboard sau scuter. Locatia potrivita si vremea pe masura ar putea sa iti aduca ideea de afacere fezabila din toate punctele de vedere.
 
3) Ghidul turistic
 
Daca locuiesti intr-o zona bogata in atractii istorice si culturale, de ce sa nu incepi propria afacere ca ghid turistic? Oamenii adora sa le fie prezentate povesti si locuri, sa admire fauna si flora, asa ca poti fi platit pentru asta, mai ales daca si tie iti place.
 
4) Livrarea alimentelor vegetariene
 
In ultimii ani, oamenii acorda o atentie deosebita alimentatiei si unii dintre ei sunt dispusi sa plateasca oricat doar ca sa manance sanatos. O afacere de vara precum aceasta poate aduce profit prin vanzarea de produse proaspete si vegetariene (legume si fructe).
 
5) Curatenia exterioara a caselor
 
Curatarea ferestrelor si a exteriorului poate fi o afacere pentru tine, mai ales pe timpul verii. Odata ce ai inceput afacerea avand echipamentele si solutiile de curatare potrivite, vei vedea ca vei obtine profit in cel mai scurt timp. Din nefericire, lipsa timpului a devenit un generator de idei de afaceri. Adica oamenii care nu au timp sa faca ceva, vor apela la alti oameni sa faca acel ceva contra-cost.
 
6) Reconditionarea/repararea computerelor
 
Daca te pricepi la tehnologie, ai observat ca unii oameni nu se dau in vant dupa ea. Incepe propria afacere de reconditionare a computerelor invatandu-i pe oameni contra-cost sa isi repare singuri device-urile. Este o idee fezabila de afacere nu numai vara, ci in orice anotimp.
 
7) Strangerea gunoaielor
 
Exista o multime de oameni care vor sa isi arunce gunoaiele, iar primavara si vara este sezonul in care majoritatea pot plati oricat ca sa faca curatenie. Daca ai acces la un camion si ai echipamentul necesar, poti scoate un profit bunicel chiar de la inceput. 
 
8) Profesor/meditator
 
Daca ai abilitati speciale si ai o licenta in asa ceva, a invata pe altii poate fi o modalitate foarte buna de a te auto-motiva. Poti preda orice materie te captiveaza, poti sa fii instructor de yoga sau de aerobic si poti da lectii de echitatie. 
 
Exista, asadar, posibilitati nenumarate de a incepe propria afacere pe timpul verii si este mai profitabil sa fii propriul sef decat sa lucrezi pentru altcineva. In timp ce alti oameni isi cauta un job pe timpul verii, afacerea ta poate fi gata oricand pentru a-i ajuta pe ceilalti si sa iti aduca profit.
 
Sursa: sbinfocanada.about.com
 


Tags: afaceriafaceri sezoniereafaceri varaghid turisticlivrare alimente

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]