Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sansa de a castiga bani cu afacerea ta si de a fi propriul sef

de Mihaela Pascu 18 Ian. 2011 3669
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Oricare dintre noi ar trebui sa stie cand sa profite de o sansa care se iveste pe neasteptate. Pentru ca uneori aceasta poate fi exact lucrul de care avem nevoie in viata pentru a porni pe drumul mult dorit.

De putine ori insa acest sprijin vine din partea unor specialisti. O astfel de ocazie ti se prezinta si tie astazi si ramane la alegerea ta daca vrei sa profiti de ea si sa vezi cum ar fi sa ai propria ta afacere la care, cu siguranta, ai visat de multe ori.

Cele mai bune 37 idei de afaceri pentru anul 2011 au fost analizate si recomandate de antreprenorii din Romania. Ti le oferim asadar intr-un format exceptional care te va ajuta sa alegi afacerea care ti se potriveste si care iti va aduce castiguri mai mult decat semnificative.

Vei observa ca viata ta se va schimba atunci cand toti banii pe care ii castigi vor ramane la tine, ca dintr-odata nu mai esti nevoit sa muncesti pentru altcineva si ca ai reusit, in sfarsit, sa ai propria afacere.

Poate te gandesti sa deschizi un magazin online? Sau un site de social networking si dating? Sau poate iti surade una dintre urmatoarele afaceri:

- O afacere in resurse umane – viata de head-hunter
- Cum sa deschizi un call center
- O afacere pe timp de criza: covrigarie
- Afaceri artizanale - bijuterii si accesorii din FIMO
- Acoperisuri verzi
- Spalatorie auto ecologica
- Afaceri cu energie din surse regenerabile
- Afaceri artizanale - bijuterii si accesorii din FIMO
- Organizarea de evenimente distractive si educative pentru copii si adolescenti
- Pensiune pentru caini si pisici
- Realizarea de pungute extraordinare de cadou: canta si vorbesc
- Un magazin online pentru bebe... foarte sic
- Ferma de melci
- Ferma ecologica de lapte de capra

... si lista continua aici. Eu am reusit sa obtin bani din vanzarea accesoriilor artizanale prin intermediul unui magazin online si am reusit astfel sa combin doua idei de afaceri.

Atunci cand iti faci in sfarsit curaj sa te lansezi in afaceri si ai un sprijin de nadejde langa tine asa cum este acest ghid, vei vedea cat de repede afacerea ta iti va aduce profit. Si o spun cu toata sinceritatea unui om care a reusit si care a invatat ca daca oferi informatii celorlalti, vei invata si tu la fel de mult.

Selectia TOP 37 Idei de Afaceri pentru 2011 iti ofera o cantitate importanta de informatii pe care nu le vei gasi in alta parte. Aceste informatii sunt oferite pentru fiecare afacere si sunt analizate cu atentie pentru ca tu sa ai succesul dorit.

Vei descoperi astfel ca ti se ofera sansa de a reusi prin informatii valoroase care se refera la investitiile reduse pentru demarare, piete in continua dezvoltare, modelele de promovare si comercializare a produselor, analiza concuretei, trucuri de marketing, toata legislatia necesara afacerii, precum si toate datele atat de importante despre materia prima si furnizorii de care ai nevoie in oricare dintre afacerile pentru care optezi.

Informatiile selectate au toate un singur scop: sa te ajute sa reusesti! Promisiunea vine din partea unor oameni care au urmat acelasi drum al antreprenoriatului si care au muncit pentru a-si duce afacerea pe culmile succesului.

Nu am uitat insa ca atunci cand altii iti intind o mana de ajutor, e bine ca si tu, la randul tau, sa iti oferi sprijinul mai departe! Porneste cu toata increderea pe un nou drum! Succesul e de partea ta!

Afla ce afacere merita sa incepi in 2011!



Tags: afaceri2011antreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]