Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi esentiale care te ajuta sa progresezi in afaceri!

de Maria Nicutar 21 Iun. 2013 2619
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile sunt mereu dificile. Niciodata nu o sa descoperi o afacere care sa se conduca de la sine. Toate afacerile trebuie sa fie conduse de catre oameni dornici sa depuna eforturi mari pentru ca proiectele lor sa devina profitabile!

In acest sens, iata si cele mai bune sfaturi de care sa tineti cont pentru a progresa mereu in afacerile dvs:

1. Ordine, planificare, strategie!

Iata 3 cuvinte cheie care va ofera si cele mai importante trei sfaturi de inceput, trei sfaturi care se imbina si se completeaza. Invatati sa fiti ordonati in gandire si in actiune. Invatati sa planificati tot ce se poate pentru ca lucrurile sa mearga bine. Invatati sa ganditi in mod strategic.

Ultimul sfat va spune ca orice actiune pe care o intreprindeti va avea si un efect, un impact si este vital sa puteti sa anticipati cat de mult se poate.

2. Actioneaza pe baza analizelor si testelor efectuate.
Niciodata nu actionam din IMPULS sau din intuitie fara analiza si teste clare. Incercati terenul inainte de a pasi si asa va veti asigura un proces incet, treptat, insa SIGUR!

3. Lucreaza cu profesionisti pentru ca ei sunt singurii care te pot ajuta sa progresezi cu adevarat.
Amatorii nu te vor tine in loc. (Ar fi "bine" sa faca doar asta!) Te vor trage inapoi, iti vor manca banii cu viteza uluitoare, iti vor rapi din productivitate si eficienta pentru ca trebuie sa ii trainuiesti si sa ii motivezi.

Desigur, nu va sfatuim sa luati fiecare amator si sa il concediati, insa sa luati alaturi doar oamenii cu potential si cel mai sus, alaturi de dvs, sa fie profesionistii care sa ii instruiasca pe cei mai "micuti" si care au nevoie de slefuire pentru a straluci cu adevarat!

4. Prioritizeaza.
Nu ai cum sa faci treaba buna daca nu stii de ce sa te apuci mai intai. Stabileste ordinea fireasca a lucrurilor, ce trebuie sa vina mai intai, care proiecte isi au termenul-limita mai aproape, ce promisiuni ai facut si trebuie sa respecti rapid, ce urgente exista pe lista de sarcini? Fa lucrurile in asa fel incat la finalul zilei sa poti sa simti ca ai facut multa treaba si ca ai rezolvat lucruri importante!

5. Misca-te usor si sigur!
Multi sunt gata sa faca si sa vada progrese uriase si foarte rapid. Multi cred ca daca ai obtinut rezultate bunicele, ziua este mediocra si asa stau lucrurile! In fapt, succesul nu este un singur drum lung, ci o serie de potecute pe care le parcurgi in directia cea buna.

Cu alte cuvinte, asigurati-va ca progresati, chiar daca se intampla lent. Cat timp mergeti in directia corecta, lucrurile vor functiona optim!


Mult succes si progrese sigure!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: management afaceriafaceriafaceremanagement afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]