Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi gratuite pentru tinerii antreprenori de la mentori cu experienta in afaceri

de Alina Constantinescu 18 Iul. 2018 3994
4.07 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat infiinteaza Registrul National al Mentorilor Antreprenori, care sa se adreseze beneficiarilor programului Start-Up Nation.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat infiinteaza Registrul National al Mentorilor Antreprenori, o baza de date publica online alcatuita din antreprenori de succes care vor sa impartaseasca, pe baza de voluntariat, din experienta acumulata celor aflati la inceput de drum in business.
 
Anul acesta cel putin 10 000 de antreprenori care demareaza noi afaceri finantate prin Programul StartUp Nation vor avea nevoie, pentru implementarea proiectelor, de indrumare si exemple de bune practici pentru a rezista in fata provocarilor specifice derularii unei afaceri.
 
Activitatea de mentorat va consta in participarea la o serie de discutii cu cei care  au nevoie de indrumare in dezvoltarea afacerii in cadrul unor conferinte/dezbateri/ateliere de lucru si dialogul fata in fata sau online cu antreprenorii debutanti.
 
Ii invitam pe toti cei care vor sa impartaseasca din experienta lor  sa participe la acest proiect al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat consolidand comunitatea romaneasca de business prin acompanierea antreprenorilor aflati la inceput de drum in transformarea unor idei in afaceri sustenabile.
 
"Lansam o invitatie publica tututor antreprenorilor cu experienta, care doresc sa impartaseasca din expertiza lor, sa devina MENTORI pentru cei care sunt la inceput de drum in antreprenoriat! Cei care au cunoscut succesul in afaceri stiu foarte bine ca un debutant in lumea de business are nevoie, pe langa finantare si de sfaturi utile pentru dezvoltarea afacerii intr-un mod sustenabil.

Anul acesta, cel putin 10 000 de antreprenori care demareaza noi afaceri finantate prin Programul Start-up Nation vor avea nevoie, pentru implementarea proiectelor, de indrumare si exemple de bune practici pentru a face fata provocarilor mediului concurential al afacerilor.

In acest sens am instituit Registrul National al Mentorilor Antreprenori, pentru a pune in contact antreprenorii: pe cei care au experienta si cei care au nevoie de un sfat util pentru a-si gasi drumul spre succesul in afaceri! Participa la consolidarea comunitatii romanesti de business! Fii MENTOR pentru Start-Up Nation!"
, a scris Alexandru Petrescu pe pagina sa de Facebook.

Formularul de inscriere in Registrul National al Mentorilor Antreprenori se poate descarca aici si dupa completare trebuie sa il transmiteti la adresa de e-mail mentorat@imm.gov.ro.
 
 


Tags: start-up nationantreprenoriatregistrul national al mentoriloroportunitati de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.07 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Ministrul Finantelor anunta continuarea Start-Up Nation, desi a taiat bani de la MMACA

de Florin Amariei
06 Aug 2019
Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, anunta ca Start-Up Nation va continua, in ciuda taierilor de fonduri de la Ministerul pentru Mediul...

Proiectul Critbiz ofera programe gratuite de antreprenoriat si fonduri nerambursabile

de Florin Amariei
27 Iul 2018
Circa 400 de participanti vor putea accesa cursuri gratuite de antreprenoriat si o finantare nerambursabila de pana la 40.000 de euro prin programul...

Lectia de antreprenoriat: care este diferenta dintre administratorul unei afaceri si Directorul General

de Idei de afaceri
26 Feb 2018
Daca un antreprenor nu face diferenta intre rolul de proprietar si rolul de CEO, compania in care este implicat este pe un drum gresit. Directorul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]