Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Start in afacerile cu vanzare de cupoane de reduceri!

de Adela Simonescu 29 Mai. 2012 3834
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Doi tineri din Ramnicu Valcea, sotii Elena Popa si Bogdan Popa, cu studii in turism si constructii, au reusit sa dea lovitura in mediul de afaceri, prin intermediul serviciilor online. Au pus bazele unui site specializat in vanzarea de cupoane de reduceri pentru tratamente cosmetice sau vacante, noteaza ZF.

"Am avut cativa ani buni de experienta in domeniul vanzarilor si al managementului afacerilor, lucrand ca agenti de vanzari. Pornind de la statistica ca 3 din 4 femei nu se pot abtine de la cumparaturi cand vine vorba de reduceri, nu am stat prea mult pe ganduri.

Nu am pierdut timp si pe 5 aprilie 2011 site-ul OfertaDeLUX.ro isi anunta oficial lansarea. Abordarea initiala a fost sa ne diferentiem de cei care erau deja pe piata reducerilor prin oferte de lux in zone ultracentrale ale Bucurestiului", subliniaza Elena Popa.

Elena Popa noteaza ca un site de reduceri poate fi lansat relativ usor, insa dificultatile reale apar in momentul in care trebuie sa contractezi parteneri, sa investesti in eforturile de mentinere a parteneriatelor si in eforturile de sporire a nivelului de vanzari.

Cei doi antreprenori au ales sa lucreze cu Pay U, ca procesator de plati si se lauda cu incasari de 200.000 de euro, din aprilie si pana in prezent. Profiturile reies din comisioanele percepute, comisioane care se situeaza in intervalul de 15-35%, in functie de produsele sau serviciile pe care le comercializeaza.

Andreia Stavarache, sales&marketing manager al integratorului de solutii pentru plati online PyU noteazxa ca s-a observat o crestere cu 236% a pietei site-urilor de reduceri si ca acest moment exista circa 160 de astfel de magazine virtuale care comercializeaza cupoane de reduceri.

Mai mult, in urma observatiilor personale, Andreia Stavarache mai subliniaza ca  din tranzatiile efectuate de magazinele partenere Pay U, cele mai atractive oferte sunt cele situate sub pragul de 50 de lei.


Tags: site de reducerivanzare cupoane de reduceriafaceri reduceriafaceri site de reduceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]