Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Start la afacerile cu standuri de sucuri naturale

de Matei Antonescu 07 Sep. 2011 4454
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Contrar opiniei multor persoane, standurile de sucuri naturale se bucura de profituri mari indiferent de sezon. Sfarsitul anului 2011 este un inceput bun pentru persoanele care doresc sa obtina venituri stabile si ridicate dintr-o activitate simpla. Mai mult decat oricand, in sezonul rece, lumea cauta bauturile din citrice, incercand sa isi compenseze lipsa celorlalte fructe din restul anotimpurilor. Standurile de sucuri naturale pot fi amplasate si in cadrul supermarket-urilor, hypermarketurilor sau mall-urilor si se vor bucura de succes real.

Punerea pe picioare a unei astfel de afaceri este simplă È™i datorită faptului că se pot deschide standuri pentru vânzarea de sucuri naturale în orice sezon. Cei care au magazine cu produse alimentare sau de tip fast-food pot înfiinÈ›a în aceiaÈ™i incintă, foarte simplu, un astfel de stand.

Aprovizionarea cu fructe proaspete se face de la centrele en-gros de legume-fructe. AveÈ›i acolo la dispoziÈ›ie o ofertă variată pe tot timpul anului, preÈ›urile situându-se, în funcÈ›ie de anotimp, la valori mai mari sau mai mici.

Pe lângă sucurile simple, puteÈ›i oferi È™i reÈ›ete mai complexe, de exemplu cocktailuri (portocală, morcov, lămâie). AveÈ›i grijă, însă, ca reÈ›eta să nu vă răpească prea mult timp È™i să nu fie prea costisitoare.

O altă posibilitate de dezvoltare È™i mărire a venitului este livrarea unor cantități de sucuri către firme, asociaÈ›ii sau persoane private. DiscutaÈ›i cu administratorii altor firme pentru a vi se permite să livraÈ›i „bombele cu vitamine“ în pauza de prânz sau la diferite evenimente cum ar fi întâlniri de afaceri, seminarii etc. Și nu neglijaÈ›i faptul că pentru multe unități fast-food, cofetării, patiserii.

Iata alte cateva avantaje naturale ale acestei afaceri banoase:
•    Este o activitate simplă, la îndemâna absolut oricui.
•    Capitalul necesar pentru demararea acestei afaceri pornind de la varianta simplă (ministand + presă manuală este minim, nu depășeÈ™te câteva sute de euro, luând în calcul toate cheltuielile prilejuite de:
– înregistrarea societății comerciale È™i obÈ›inerea tuturor autorizaÈ›iilor
necesare;
– achiziÈ›ionarea/confecÈ›ionarea, decorarea È™i amplasarea tonetei;
– achiziÈ›ionarea presei manuale pentru stors citrice;
– aprovizionarea cu fructe;
– transportul fructelor;
– achiziÈ›ionarea de consumabile – pahare de unică folosință, È™erveÈ›ele, saci pentru cojile de
fructe, mănuși de unică folosință.
•    Amortizarea (recuperarea) investiÈ›iei se face în prima lună de funcÈ›ionare!
•    Activitatea de vânzare este flexibilă È™i se poate defășura fie pe tot parcursul săptămânii, ca activitate principală, fie numai în zilele libere, ca activitate suplimentară.
•    Vânzarea de sucuri naturale este o activitate care nu depinde de anotimp. Toneta poate fi amplasată fie într-un spaÈ›iu închis, fie în aer liber.
•    Citricele, baza afacerii, materia primă, sunt cunoscute pentru faptul că au un conÈ›inut extrem de bogat în vitamine benefice organismului uman È™i prezintă avantajul că se găsesc pe tot parcursul anului.
•    Modul de preparare a sucului, în faÈ›a clientului, este practic succesul afacerii: nu lasă nici un fel de dubiu asupra naturaleÈ›ii produsului comercializat.
•    Afacerea nu prezintă, practic, niciun risc. GândiÈ›i-vă logic: ce aÈ›i putea risca? Aici nu e vorba nici de o chirie costisitoare a unui spaÈ›iu comercial, pe care să căutaÈ›i să o acoperiÈ›i din încasări, nici de vreun stoc de marfă de care să trebuiască să scăpaÈ›i, nici de vreo posibilă schimbare a situaÈ›iei pieÈ›ei. Atâta timp cât în România se vor vinde băuturi răcoritoare (de orice fel); dvs. veÈ›i prospera, pentru că sucul dvs. de fructe este mult mai atractiv decât orice băutură nenaturală.

Aflati informatiile specializate complete pentru a va demara o afacere profitabila in acest domeniu. Resursele necesare sunt diponibile in ghidul realizat pentru a va ajuta sa porniti si sa conduceti cu succes aceasta afacere. Ghidul sa gaseste aici!




Tags: afaceristand de sucuri naturalestand de sucuri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]