Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri: 28-30 octombrie, la Bucuresti

de Alina Constantinescu 06 Oct. 2016 3256
4.9 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Antreprenorii cu afaceri handmade si obiecte de artizanat se pot inscrie la un targ de profil care se va desfasura in perioada 28-30 octombrie 2016 la Bucuresti.

Incepand cu data de 11 octombrie, ora 10.00, va deveni activa aplicatia de inscriere in cadrul Programului national multianual pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului pe site-ul www.aippimm.ro.

Programul consta in organizarea Targului National pentru Artizanat si Mestesuguri 2016, pe durata a 3 zile, in perioada 28-30 octombrie cu sprijinul Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti".

In cadrul targului national beneficiarii eligibili vor putea prezenta produsele proprii (mestesugaresti si/sau de artizanat) si vor putea desfasura activitati economice in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, beneficiarii  prezenti la targ vor putea organiza la standul propriu pentru vizitatorii interesati, sesiuni de ateliere de lucru.

In cadrul atelierelor de lucru artizanii si mestesugarii vor explica si demonstra practic cum se pregatesc si se obtin produsele lor:

- covoare tesute manual, covoare innodate, confectionarea iilor, tapiserii, stergare;

- impletituri: sfoara, nuiele, fibre vegetale;

- oale din lut;

- tesaturi, broderie, dantelarie;

- ceramica traditionala si decorativa, iconografie;

- papusi folclorice;

- masti;

- bijuterii handmade, etc.

Tipurile de ajutor financiar de minimis

Se asigura participarea gratuita la targ pentru aplicantii selectati in urma inscrierii in program.

Vor fi suportate cheltuielile de transport pentru beneficiari si pentru produsele acestora (dupa caz) precum si cheltuielile de cazare a beneficiarilor pe perioada desfasurarii evenimentului.

Se acorda finantare pentru transportul produselor, in cazul in care acestea necesita un transport separat si nu pot fi transportate in acelasi mijloc de transport cu beneficiarul. Suma maxima acordata unui beneficiar pentru transport, cumulat, nu va depasi 2000 lei pentru targ. In limita acestor sume beneficiarul isi poate deconta transportul. In cazul in care suma totala cheltuita depaseste 2000 lei diferenta va fi suportata de catre beneficiar.

In cazul in care beneficiarul se deplaseaza cu autoturismul personal va primi contravaloarea a 7,5 litri carburant la 100 km parcursi. Cheltuielile privind transportul vor fi decontate in baza documentelor justificative pe care beneficiarul trebuie sa le depuna in maxim 10 zile lucratoare de la inchiderea targului, personal sau prin curier. In cadrul prezentului Program, TVA este cheltuiala neeligibila.

Vor fi asigurate cheltuielile aferente cazarii pentru beneficiari, in cuantum de maxim 1600 lei/beneficiar pentru patru nopti de cazare, dar nu mai mult de 200 lei/noapte/persoana.

Descarca Procedura de inscriere in Programul national multianual pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului>>


Tags: afacere cu mestesuguriafacere cu artizanatafacere handmade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]