Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 reguli pentru a cladi o afacere profitabila!

de Maria Nicutar 29 Aug. 2014 2776
4.38 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Atentie mare la faptul ca tinta unui om de afaceri nu este doar de a obtine profituri, ci de a oferi, mai presus de orice, produse si servicii care sa anuleze nevoi si probleme.

Mai presus de tot, suntem constructori, oameni care cladesc, care pun caramida peste caramida, la temelia unui viitor imperiu. Cate vieti vom schimba in bine? Vom economisi timpul clientilor, le vom face viata mai simpla, ii vom ajuta sa castige mai multi bani sau sa isi imbunatateasca viata profesionala?

Fiecare afacere detine un rol anume. Fiecare afacere trebuie sa isi gaseasca locul intr-un univers infinit de nevoi, cerinte, probleme, aspiratii generate de clientii nostri tinta.

Iata si care sunt cele mai importante 3 reguli pentru a cladi o afacere profitabila:

1. Alegeti ideea de afacere potrivita.
Alegem idei de afaceri cu viteza mult prea mare, din pacate. Cunoastem exemple de antreprenori care si-au gasit menirea dupa ani de zile si antreprenori care aleg idei de afaceri in mod aleatoriu, fara sa dea importanta pasiunilor, hobby-urilor, abilitatilor care i-ar califica pentru o directie sau alta.

In mod concret, acolo unde nu exista pasiune, exista cel mai probabil rationamente de ordin financiar. Si oriunde exista multe cifre, nu exista destula inima, dragoste, emotie care sa cladeasca un brand solid.

Asadar, inainte de a incepe o afacere, cautati in voi insiva, scoateti la iveala pasiunile care va ocupa mintea cel mai des. Acolo se afla si cele mai bune idei de afaceri, cele pe care le veti ingriji cu adevarat entuziasm.

2. Dati Cezarului ce este al Cezarului. Platiti-va taxele pana la capat. Nu incercati sa "ciupiti", sa optimizati bugetele, sa subtilizati bani din diverse surse, mai mult sau mai putin la indemana voastra. Viata ne invata lucruri interesante, precum faptul ca roata se intoarce si ca tot ce ai luat in mod necuvenit, nu va sta prea mult la tine.

3. Lucrati cu oameni buni, de care sa va fie drag. Daca nu iti este drag de cel pe care il insarcinezi sa iti tina in frau echipele de lucratori, daca nu iti este drag sa comunici cu partenerul de afaceri, daca nu iti suni investitorii si mentorii cu drag, degeaba te afli unde te afli.

Puteai foarte bine sa fii un ajutor de fermier sau sa maturi strazi. Este un executant si nimic mai mult. Interesant este ca atunci cand amesteci pasiunea pentru o afacere cu oamenii care iti impartasesc pasiunea, lucruri magice se petrec.

Mult succes si afaceri prospere!




Tags: afaceri de succesafaceri profitabileidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.38 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
20 Mar 2024
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]