Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top ferme in Romania, in 2013!

de Adela Simonescu 10 Apr. 2013 3836
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fermele agricole, cele zootehnice si nu numai ne atrag interesul si in 2013, chiar daca suntem pe ultima suta de metri in ceea ce priveste eforturile de atragere de fonduri europene. Daca ne grabim, inca mai avem timp sa beneficiem de banii care ar putea sa faca diferenta intre un vis antreprenorial si o afacere gata lansata si pregatita sa aduca profit!

Iata si cele mai interesante si profitabile ferme agricole si zootehnice din Romania, in 2013:

Cultivarea legumelor in sistem ecologic
aduce profituri substantiale romanilor constienti de nivelul cererii pentru aceste produse sanatoase. Legumele BIO se cauta si in Romania si pe plan extern si preturile lor de comercializare sunt deosebit de avantajoase pentru agricultori.

Cultivarea ciupercilor Champignon reprezinta o alta afacere pe care romanii o pot porni in 2013, cu sanse maxime de succes. Este nevoie de capital banesc moderat si de eforturi serioase de promovare pentru a aduce pe piata productii intensive de ciuperci de calitate inalta.

Cultivarea plantelor medicinale si aromatice reprezinta o alta activitate esentiala pentru romanii care doresc sa mizeze pe conceptul de agricultura ecologica.

Ferma piscicola merita infiintata, fie ca vom creste pastrav, salau, somn sau alte specii.

Cultivarea ciupercilor Pleurotus ofera productii importante de ciuperci pe care le putem cultiva si atunci cand nu detinem teren agricol. O pivnita, o hala, un grajd dezafectat sunt toate locatii ideale in care sa punem bazele unei afaceri extrem de profitabile!

Cultivarea arbustilor fructiferi in sistem ecologic reprezinta afacerea anului 2012 si acum continua sa atraga interesul romanilor si in 2013 si nu numai. Fie ca alegem sa cultivam arbusti precum afin si coacaz, smochin si zmeur, mur si capsun si nu numai, sansele de profitabilitate sunt substantiale pentru ca, in principiu, sunt produse extrem de valoroase.

Ferma de vipere se infiinteaza pentru comert cu venin de vipere si chiar si cu vipere pentru reproducere si popularea altor ferme din Romania sau din afara.

Ferma de lipitori reprezinta un proiect extrem de atragator avand in vedere faptul ca vanzarea de lipitori medicinale devine extrem de atragatoare, mai ales acum cand hirudoterapia si-a castigat o mare popularitate.

Cresterea albinelor este activitatea pe care o intreprindeau bunicii nostri cu succes maxim, fie ca produceau doar pentru uz personal, fie si pentru comert catre clienti importanti. Aceasta afacere are sanse maxime de succes si in 2013, mai ales atunci cand reusim sa atragem si fonduri europene.

Mai multe idei de afaceri ce au la baza ferme agricole si zootehnice, sunt disponibile aici >>>


Tags: ferme agricoleferme in romaniaafaceriafaceri fermeferme zootehniceafaceri in 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]