Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei propria ta ferma? Iata 4 sugestii pentru 2013!

de Matei Antonescu 26 Feb. 2013 3552
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Romanii nu sunt singurii care se viseaza fermieri. Discutam despre un vis comun multor persoane, francezi, italieni, americani, romani, bulgari si nu numai. In fapt, in fiecare dintre noi se poate ascunde spiritul de fermier si putem spune clar ca la mijloc exista motivatii puternice. Poate ca exista si un pic de nostalgie, un sentiment inspirat din imaginea clasica a fermierului care isi creste singur hrana si profiturile.

Pentru cei care simt ca s-au nascut fermieri si au de gand sa investeasca intr-o ferma proprie in 2013, iata cateva sugestii interesante:

Ferma de vipere! Iata o afacere care nu se adreseaza chiar oricui. La urma urmei, sa mulgi o vipera cere indemanare, un set clar de cunostinte despre aceste creaturi stranii, experienta si chiar sfaturile si indrumarile unui expert in domeniu. Cei care doresc sa afle mai multe despre cresterea viperelor o pot face cu ajutorul ghidului "Ferma de vipere", disponibil aici >>>

Ferma de lipitori reprezinta si ea o alegere interesante mai ales pentru cei care cunosc situatia pietei! Comertul cu lipitori medicinale se afla in dezvoltare puternica si asta datorita cererilor din ce in ce mai mari din partea companiilor farmaceutice si din industria cosmetica.

Ferma de raci este si ea deosebit de atragatoare ca oportunitate de afacere pentru romani. Sa nu neglijam ca discutam despre un nivel inalt de cerere pentru carnea de raci, produs considerat a fi delicatesa. Cei din domeniu amintesc despre profituri potentiale de peste 30.000 de euro pe an. Mai mult, afacerea este si eligibila pentru obtinerea de fonduri europene, asa ca avantajele sunt de partea initiatorilor.

Ferma piscicola nu se lasa nici ea mai jos, in topul ideilor de afaceri cu ferme profitabile. Ferma piscicola poate oferi profituri mari si cand luam in considerare tehnologia de crestere a pastravului, a somnului sau a salaului!





Tags: ferme profitabileafaceri cu fermeafacere fermaafaceri ferme

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]