Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa faci bani cat mai simplu in 2013? Iata o afacere cu investitie minima!

de Adela Simonescu 04 Mar. 2013 3443
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce cautam pe timp de criza? Cu siguranta nu cautam un al doilea job care sa ne ajute sa ne rotunjim veniturile. Cautam idei de afaceri si le vanam pe cele care cer investitii banesti cat mai reduse. Motivul? Pe timp de criza, alegem idei de afaceri de criza si noi avem o idee extrem de interesanta.

O afacere pe care orice persoana o poate lansa in 2013 este ... plimbatul cainilor pentru un comision lunar sau per sesiune. Si nu este o gluma, chiar daca multi ar considera o astfel de afacere ca fiind cel putin stranie si cu prea putine sanse de succes.

Adevarul este ca exista numerosi posesori de caini care au nevoie de ajutor cu plimbatul pretiosilor lor prieteni. Si daca tu cauti un loc de munca stabil si nu il gasesti sau daca jobul tau nu iti mai aduce satisfactii reale, atunci ai putea sa actionezi acum, cand inca nu putem discuta despre competitie mare in domeniu.

Si nu avem competitie serioasa pentru ca prea putini romani stiu ca din aceasta activitate chiar poti sa faci bani. Cand discutam despre afaceri, majoritatea oamenilor se gandesc la investitii financiare serioase, locatii inchiriate, legislatie stufoasa, demersuri care sa se lungeasca pe ani de zile pana la aparitia ratei de profitabilitate. Dar nu toate afacerile sunt atat de complexe. Nu toate trebuie sa fie realizabile prin eforturi uriase.

In aceasta categorie se incadreaza si aceasta oportunitate de afacere. Si pentru cei care inca nu cunosc toate detaliile necesare pentru lansarea unei astfel de mici afaceri, s-a lansat ghidul care ofera toate informatiile gata sa fie valorificate. Ghidul "O afacere cu potential urias in 2013 - Plimbatul cainilor" este disponibil si aici si poate fi comandat.

Este, daca vreti, principala investitie pe care o veti face in aceasta afacere care va poate aduce bani, libertate financiara, program de lucru pe placul vostru si sansa de a scapa de sefi!

Mult succes si afaceri profitabile!



Tags: plimbat cainiplimb cainiafaceri plimbari caini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]