Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

(P) Finantari de pana la 15.000 de euro pentru idei care ajuta Mediul sau Educatia Profesionala

de Idei de afaceri 28 Oct. 2016 4266
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

OMV Petrom a lansat o noua competitie de proiecte prin care finanteaza cu suma totala de 150.000 de euro initiative sustenabile, de impact, pentru domeniile Mediu si Educatie Profesionala.

Competitia Idei din Tara lui Andrei de anul acesta finanteaza proiecte relevante, cu impact pe termen lung si mediu, cu tipuri de granturi de 5.000 de euro, respectiv 15.000 de euro, in limita bugetului disponibil.

In competitie se poate inscrie orice persoana, organizatie neguvernamentale si institutie de invatamant (scoala profesionala, universitate etc.), precum si alte institutii publice locale (primarie/consiliu local etc.) din Romania.

Pentru a fi eligibile, persoanele fizice trebuie sa incheie un acord cu un ONG sau cu o institutie publica sau de invatamant care vor juca rol de organizatie gazda.

Proiectele propuse trebuie sa se desfasoare pe teritoriul Romaniei si trebuie sa raspunda unor nevoi identificate la nivelul comunitatii, sa aiba un impact pe termen lung si mediu si sa permita obtinerea unor rezultate clare, vizibile.

Etapele competitiei

Proiectele pot fi inscrise pana la data de 17 noiembrie 2016, ora 18:00. A doua etapa a competitiei consta in perioada de votare a publicului (23 noiembrie – 1 decembrie, ora 18.00). In etapa a 3-a (23 noiembrie – 6 decembrie), proiectele vor fi evaluate de juriul competitiei Idei din Tara lui Andrei. Castigatorii competitiei vor fi anuntati pe 7 decembrie.
Punctajul final pentru fiecare proiect este compus din 70% - evaluarea juriului si 30% - votul publicului.

Domeniile finantate: Mediu si Educatie Profesionala


Idei din Tara lui Andrei isi propune sa sprijine dezvoltarea sustenabila a comunitatilor locale din intreaga Romanie si incurajarea romanilor cu spirit de initiativa, care vor sa sustina comunitatile din Romania sa produca schimbari in bine.

Sunt sustinute pentru finantare proiecte care contribuie la dezvoltarea educatiei profesionale si tehnologice din Romania, proiecte care imbunatatesc actul educational, imbogatesc baza materiala si incurajeaza dezvoltarea competentelor transversale si profesionale ale elevilor si profesorilor din invatamantul profesional si tehnologic, public.

Totodata, competitia sustine si finanteaza proiecte care incurajeaza si promoveaza folosirea eficienta si responsabila a resurselor naturale, care inoveaza pentru protectia mediului, care contribuie la imbunatatirea calitatii aerului si a apei, la reducerea poluarii, la cresterea eficientei energetice, la extinderea spatiilor verzi si a zonelor impadurite sau ecologizarea zonelor naturale/spatiilor publice.

Afla aici toate detaliile despre inscrierea in competitie.




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: tara lui andrei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]