Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

1 septembrie, termen limita pentru inscrierea in competitia EY Entrepreneur Of The Year

de Alina Constantinescu 22 Aug. 2016 4087
2 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

EY Entrepreneur Of The Year este singura competitie pentru antreprenori care se organizeaza la nivel global, peste 5.000 de antreprenori din intreaga lume fiind nominalizati in cadrul acesteia in fiecare an. Competitia se desfasoara in 145 de orase din peste 60 de tari, acoperind mai mult de 94% din economia globala.

In Romania, EY Entrepreneur Of The Year a ajuns in acest an la cea de a treia editie. Inscrierile au inceput astazi si se vor incheia pe 1 septembrie 2016. La finalul procesului de jurizare se vor acorda trei premii: EY Entrepreneur Of The Year, Emerging Entrepreneur Of The Year si Social Entrepreneur Of The Year.

Scopul principal al programului este acela de a pune in valoare povestile de succes ale antreprenorilor romani si a recunoaste realizarile lor remarcabile in business, incurajand astfel dezvoltarea activitatii antreprenoriale din Romania si a unui mediu antreprenorial dinamic.

“Participarea in program ofera antreprenorilor accesul la o comunitate de lideri de business, prin evenimentele alumni, programul EY NextGen Academy, dar si prin editiile viitoare ale programului, atat la nivel local, cat si mondial. Finala internationala a competitiei ce are loc la Monte Carlo este un eveniment unic, la care iau parte peste 1.200 de delegati din intreaga lume, lideri de companii din Fortune 500, investitori si institutii financiare, reprezentanti ai unor guverne si unii dintre cei mai dinamici si inovatori antreprenori”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.

Romania va fi reprezentata in finala World Entrepreneur Of The Year 2016 de marele castigator al editiei 2015 a competitiei nationale, domnul Levente Hugo Bara, Director General Supremia Grup. El va fi sustinut in acest an la Monte Carlo de o delegatie puternica, alcatuita din 20 de romani, reprezentanti ai unor afaceri romanesti de top.

Editia EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2016 va avea urmatorul calendar:

    Inscrierea candidatilor: 12 mai – 1 septembrie 2016
    Interviuri cu antreprenorii candidati: 15 septembrie – 30 octombrie 2016
    Prima si a doua runda de jurizare: 17 noiembrie 2016 si 8 decembrie 2016
    Ceremonia nationala de premiere: februarie 2017

Juriul independent este alcatuit din antreprenori care au participat la primele doua editii ale competitiei nationale si reprezentantul unui fond de investitii:  Levente Hugo Bara – Director General Supremia Grup, Mircea Tudor - Presedinte MB Telecom, Marius Stefan - CEO Autonom Rent a Car, Rucsandra Hurezeanu – Director General Ivatherm si Dan Farcasanu – Director Investitii Resource Partners.

Conditiile de eligibilitate pentru programul EY Entrepreneur Of The Year sunt urmatoarele:

- antreprenorul sa aiba o afacere care sa fie infiintata de cel putin 3 ani, sa aiba cifra de afaceri in ultimii 2 ani si un numar minim de 10 angajati (mai putin pentru categoria Social Entrepreneur Of The Year)

- candidatul trebuie sa joace un rol activ in afacere si sa detina o parte semnificativa din capitalul subscris al firmei (minim 20%).
Nationalitatea romana nu conditioneaza participarea in competitie, este important insa ca operatiunile afacerii sa se desfasoare in cea mai mare parte in Romania.

Formularul de inscriere este disponibil aici>>

Sursa: http://www.eyromania.ro


Tags: businessafaceriinvestitiicifra de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Greseli pe care sa le eviti atunci cand incepi un business

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Demararea unui business este provocatoare, insa la inceput de drum esti predispus multor greseli. Stim cu totii ca un lucru nou nu iese perfect din...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Metoda Critical Path Method. Drumul critic in business

de Idei de afaceri
06 Feb 2024
Principiul analizei drumului critic consta in divizarea unui proiect (actiuni complexe) in parti componente, la un nivel care sa permita corelarea...

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]