Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 reguli de aur pentru afaceri de succes in 2018

de Alina Constantinescu 28 Feb. 2018 3052
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Chiar daca orice nou drum in business contine si obstacole, anumite elemente care lipsesc risca sa inchida afacerea inainte de a fi cunoscut macar un progres. O afacere condusa in mod inteligent are toate sansele sa intre pe plus de indata ce i se ofera toate resursele si piata reactioneaza la produsele si serviciile lansate.

Pentru afaceri de succes in 2018, iata, asadar, 3 reguli de aur care sa va ghideze catre profit:

Aduceti inovatie si originalitate in afacerea pe care o detineti

Aveti nevoie de elemente noi, unice, definitorii pentru produsele si serviciile oferite. Nu veniti pe piata cu ceea ce deja exista. Nu veti face decat sa vedeti potentialii clienti mergand la brandul care deja detine suprematie pe nisa pe care doriti sa va dezvoltati.

Invatati de la competitie. Au si concurentii rolul lor pe piata: ne fac sa fim vigilenti. Trebuie sa invatam de la ei, sa le observam atat reusitele, cat si greselile, avand grija sa nu le facem si noi pe acestea din urma. Daca stiti companii care au trecut prin perioade dificile, incercati sa aflati cum au reusit sa depaseasca obstacolele intampinate.

Promovati afacerea in social media

Social Media este indispensabila pentru succesul unui business de viitor. Afacerile din ziua de azi functioneaza intr-o lume a optimizarii si a retentiei. Este esential sa fim prezenti in social media, ca parte din orice strategie eficienta de marketing. Un startup ar trebui sa gaseasca timp de investit in aceasta zona si e chiar bine sa angajeze pe cineva care sa se ocupe de social media in mod profesionist.

Monitorizati ratele de retentie atunci cand initiati o strategie de social media. Procentul comenzilor provenite de la cumparatorii care revin ar trebui sa fie majoritar. Identificati clientii fideli si asigurati-va ca le rasplatiti loialitatea.

Imbunatatiti relatia cu toti clientii, dar si cu potentialii clienti.

Asa cum spuneam, pentru afaceri de succes in Romania este important sa investiti in fidelizarea clientilor, dar si in atragerea de clienti noi. Ganditi metode noi si gratuite (daca bugetul e restrans) pentru a ajunge la segmente noi din piata. Cu cat lucrurile par mai grele, cu atat mai mult trebuie sa depuneti efort pentru a va mentine pe linia de plutire. Analizati compania si identificati acele aspecte din zona de clienti care au nevoie de imbunatatire urgenta.



Tags: afacere de succes in 2018

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]