Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 sfaturi utile la mutarea intr-un sediu nou

de Teo Manole 18 Iun. 2015 3029
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Schimbarea sediului poate fi anevoioasa pentru ca necesita eforturi si costuri suplimentare. Totodata, mutarea intr-un sediu nou iti poate oferi noi oportunitati.

Alege o locatie noua mai buna decat cea anterioara si utilizeaza avantajele castigate pentru a dezvolta afacerea in continuare. Tine cont si de aceste 4 sfaturi utile la mutarea intr-un sediu nou!

1. Finalizeaza activitatile importante si urgente inainte de mutare
Daca vrei sa eviti aglomerarea activitatilor, este indicat sa le realizezi pe cele importante si urgente inainte de a te muta in locatia noua. Este indicat sa pui la punct un plan cu angajatii prin care fiecare sa rezolve problemele inainte de mutare. Astfel, vei evita plangeri din partea clientilor si stresul suplimentar pentru angajati.

2. Muta sediul doar atunci cand spatiul nou este pregatit
Este indicat sa nu faci mutarea atunci cand varul inca nu s-a uscat pe pereti sau atunci cand nu ai toate utilitatile necesare. Asigura-te ca in momentul mutarii angajatii vor avea acces la birouri, la echipamente si vor dispune de toate resursele necesare pentru realizarea activitatilor. De asemenea, este bine sa verifici daca lucrarile de amenajare au fost realizate corespunzator si ca angajatii nu sunt expusi la riscuri de accidente la locul de munca.

3. Asigura-te ca nu ai facturi neplatite
Inainte de a parasi sediul actual, verifica daca ai platit toate facturile si datoriile. Este indicat sa pastrezi o relatie buna cu cei care ti-au inchiriat spatiul. Totodata, neplata datoriilor poate atrage penalizari si chiar litigii care dauneaza atat bugetului, cat si reputatiei tale.

4. Imbunatateste si promoveaza
Priveste relocarea ca un prilej de a-ti imbunatati activitatile si de a face promovare in plus. De exemplu, este o ocazie buna sa inlocuiesti echipamentele invechite cu unele mai performante. in loc sa le transporti pe cele vechi la locul nou, salvezi timp si efort daca le casezi pe cele vechi si achizitionezi unele noi. Acelasi lucru se poate aplica si mobilierului invechit. Este la fel ca atunci cand te muti la casa noua. Desigur, este necesar sa verifici cati bani poti aloca achizitiilor noi.

O alta oportunitate oferita de schimbarea biroului este promovarea. Asa cum dai o petrecere de casa noua, este o idee buna sa organizezi un eveniment prin care sa-ti anunti partenerii si presa ca ai schimbat sediul. O idee buna este sa promovezi schimbarea sediului si in social media, astfel incat cei care sunt interesati de activitatea ta sa fie informati cu privire la noua adresa. Este o ocazie buna sa oferi discounturi si sa promovezi produse sau servicii noi.




Tags: sediusediu nouafacereafacerisediul afaceriimutare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]