Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 afaceri cu bani putini pentru femei

de Alina Constantinescu 20 Aug. 2020 16685
4.27 din 99 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa pui pe picioare o afacere profitabila, dar nu stii de unde sa incepi? Iata cateva idei de afaceri pentru simple si accesibile oricarei femei. Indrazneste sa intri in lumea antreprenoriatului! Din pasiune si hobby-uri se pot naste cele mai profitabile afaceri.

Magazin online cu haine

Suna mai mult decat interesant sa poti sa incepi o afacere cu un buget redus. De ce nu-ti transformi pasiunea pentru moda in afacere? Dupa cum se stie, un site web este mult mai ieftin decat un spatiu comercial pentru care ar trebui sa platesti chirie si alte utilitati. Intretinerea lunara si toate cheltuielile aferente unui magazin fizic te costa enorm si necesita o forta de munca mai mare. Cu o investitie de cateva sute de lei va puteti crea propriul site.

Cultivarea trandafirilor

Desigur, in acest caz discutam despre o afacere placuta si simpla, o afacere cu bani putini. Un al doilea avantaj este cel reprezentat de faptul ca pentru o astfel de afacere agricola putem obtine fonduri europene.
Cultura de trandafiri promite profituri extrem de atragatoare din gem, dulceata, ulei si apa de trandafiri.

Confectionarea lumanarilor decorative si aromatizate

Castiga bani din comercializarea de lumanari decorative, lumanari de nunta sau botez, lumanari sculptate sau lumanari parfumate! Este o afacere care iti ofera posibilitatea sa lucrezi de acasa, sa faci ceea ce iti place, fara sa risti sume mari de bani. Produsele se vand tot timpul anului (botezurim, cununii) si in special in perioadele de sarbatori (Craciun, Anul Nou, Valentine's day, Paste etc.).

Realizarea de produse handmade

Accesoriile handmade au mare succes deoarece sunt unice. Pe lmga coliere, bratari sau cercei, poti incerca sa creezi si genti, curele, martisoare, felicitari, invitatii pentru nunti si botezuri.

Caile prin care puteti vinde un produs handmade sunt multiple. Cel mai important pas este alcatuirea unui portofoliu de clienti, cu ajutorul prietenilor sau a reclamei accesibile. Primii clienti de obicei sunt rude, prieteni, colegi. Alte variante de vanzare: magazine specializate pentru produse handmade, magazin online, targuri, prezentari.

Afacere cu gem, dulceturi, prajituri

Gatitul este punctul tau forte? Daca mancarea este mereu apreciata de familie si prieteni, aceasta este afacerea care ti se potriveste. Din ce in ce mai multe persoane acorda o importanta sporita alimentatiei bio pentru ca isi doresc sa aiba un stil de viata cat mai sanatos.
Pentru a va promova puteti deschide un blog culinar. La randul lor, clientii te pot recomanda prietenilor si astfel afacerea ta devine din ce in ce mai profitabila.
 
Iata si alte afaceri simple pentru femei >>


Tags: afaceri simpleafaceri cu bani putiniafaceri pentru femeiafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.27 din 5 - 99 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
20 Mar 2024
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

Afaceri cu bani putini: idei de afaceri care iti aduc profit imediat

de Idei de afaceri
23 Feb 2023
Orice idee de afacere, trebuie sa fie sustinuta de rezultate concrete. Dintr-o multitudine de idei, timpul le pastreaza doar pe cele pregatite sa...

3 idei de afaceri profitabile care tin cont de nevoile de baza ale potentialilor clienti

de Idei de afaceri
14 Aug 2020
Chiar daca in Romania, dar si pe plan international, majoritatea businessurilor au fost afectate de pandemie, in anumite domenii s-au inregistrat...

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
07 Aug 2020
Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020. Sa pornesti de la zero o intreaga...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]