Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 sfaturi pentru succes in valorificarea unei idei de afaceri!

de Ilinca Dobrescu 09 Iul. 2012 3199
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Valorificarea unei idei de afaceri reprezinta procesul de care ne poate fi foarte teama. Ne dam seama ca totul se transforma intr-un veritabil test iar rezultatele ne vor spune cat de potriviti suntem pentru mediul antreprenorial. Asa ca incercam sa ne oferim cat mai multe sanse de succes prin valorificarea unei idei de afaceri potrivite si prin modelarea manierei in care actionam. Ascultam sfaturi si indrumari si incercam sa privim catre cei care deja au dat lovitura.

Iata ce sfaturi ne ofera expertii Powerhomebiz cu privire la succesul de care ne putem bucura in procesul de valorificare a unei idei de afaceri:

1. Dezvolta un produs sau un serviciu pentru care consumatorii sa fie dispusi sa plateasca.
Acesta este si cel mai bun sfat si esenta intrarii in afaceri. Ideea este sa aduci pe piata un produs sau un serviciu gata sa fie cumparat, cu cat mai putine eforturi de promovare. V-ati gandit la un astfel de produs? Lansati-l!

2. Nu reinventati roata! Nici cei de la McDonald's nu au inventat burgerii si nici cei de la Starbucks nu au inventat roata. Nici dvs nu trebuie sa o faceti, ci sa imbunatatiti ceea ce deja exista, sa reactualizati.

3. Fiti unic, diferentiati-va! Succesul in mediul business vine pentru cei care reusesc sa valorifice idei de afaceri unice, concentrate pe lansarea de produse sau servicii puternic diferentiate de ceea ce deja exista pe piata. Nu uitati faptul ca sansele dvs de succes sunt nule in momentul in care intrati pe o piata mai mult sau mai putin aglomerata cu exact aceleasi produse si servicii care deja se vand.

4. Depuneti eforturi serioase pentru a oferi clientilor marfa de calitate la preturi corecte. Aceasta este si tinta principala a oricarui client.

5. Cunoasteti-va consumatorii si competitorii. Acestea sunt principalele dvs audiente, cei pe care nu trebuie sa ii scapati din ochi niciodata. Mentineti-va la curent cu tot ce se intampla in tabara adversarilor si in randul celor care va contureaza nivelul profitabilitatii.

6. Nu asteptati perfectiunea! Foarte multi antreprenori cred ca daca un lucru nu iese perfect, atunci mai bine nu este facut deloc. In afaceri lucrurile nu vor iesi perfect foarte des. Exista probleme si impedimente, obstacole, greseli, accidente si nemultumiri care ne fac sa progresam, sa devenim mai buni, cu sanse mai mari de succes!


Tags: afacerisucces in afaceriidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]