Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere mereu profitabila - Editura de carti pentru copii

de Mirela Rosu 19 Nov. 2020 6691
3.89 din 18 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Copiii citesc si, de asemenea, lor le place si sa li se citeasca povesti.

Ca urmare, lansarea unei edituri de carti pentru copii ramane in permanenta o afacere atractiva pentru intreprinzatori. In cazul publicarii de carti pentru copii, criteriile dupa care trebuie sa alegeti un manuscris sunt calitatea textului literar, stilul si structura povestirii, care trebuie sa fie captivanta.

Originalitatea si simplitatea sunt puncte in plus in procesul de selectie a scriitorilor, care sunt recompensati, de obicei, cu un procent din vanzari. Subiectele abordate trebuie sa fie interesante, iar stilul clar, sintetic si concis.

Solicitantii prezinta inainte planul lucrarii, insotit de propuneri de ilustratii. Ilustratiile sunt deosebit de importante in cazul publicatiilor pentru copii, din acest motiv ele trebuie sa fie superioare din punct de vedere calitativ.

Cei mai multi copii mici “citesc” ilustratiile, imaginand ei insisi o povestire sau reproducand fragmente din lecturile auzite. Ca urmare, intreprinzatorii mai inventivi s-au gandit la realizarea de carti personalizate. Astfel, personajele din povesti imprumuta numele celor mici si devin din Scufita Rosie, Ioana sau Violeta, iar din Fat- Frumos se preschimba in Dan sau Marian.

Fiecare posesor de carte are povestea lui preferata, in care se lupta cu zmeul sau cu vrajitoarea cea rea si pana la urma iese invingator. Prin intermediul povestirilor, copiii isi depasesc temerile si se adapteaza mai usor la realitatea adultilor. Totodata, procesul lor de integrare in societate este mai rapid, ceea ce ii ajuta sa se dezvolte mai mult din punct de vedere intelectual.

Ghid al serviciilor si al oportunitatilor pentru femeile insarcinate

O alta idee foarte buna pentru o editura este realizarea unui ghid al serviciilor si al oportunitatilor pentru femeile insarcinate sau care au copii pana la 14 ani. Pe de o parte, veti beneficia de castigurile provenite din vanzarea ghidului, iar pe de alta parte, veti obtine venituri din vanzarea spatiilor publicitare din interior (unde este foarte potrivita promovarea ofertelor magazinelor pentru copii).

In plus, puteti publica un catalog care sa propuna parintilor si copiilor pana la 5 ani jocuri educative de lemn, stofa si alte materiale inofensive. Fiecare articol trebuie cautat si ales cu foarte mare atentie, dar cu siguranta, in perioadele dinaintea sarbatorilor, profiturile dvs. vor fi substantiale.



Tags: afacereedituracarticarti pentru copiiafacere profitabilapovesti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.89 din 5 - 18 voturi.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Afacere de familie vs afacere mica cu angajati noi

de Idei de afaceri
12 Mar 2024
In cazul in care este vorba despre o afacere mica, pentru a ajunge la concluzia potrivita ar fi bine sa te consulti cu familia. Se vor implica in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]