Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea care iti aduce un profit dulce: mierea de albine

de Andrioae Ruxandra 22 Aug. 2014 4117
3.63 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mierea este printre cele mai indicate antibiotice naturale care face minuni pentru organismul uman. Multi oameni au inceput sa creasca albine, ca apoi sa transforme hobby-ul lor in principala sursa de venit. Daca esti interesat sa faci bani si sa iti fructifici pasiunea pentru albine, atunci poti incepe o afacera.

Acest hobby este unul foarte practic, intrucat mierea este in permanenta la mare cautare. Cresterea albinelor presupune munca de cercetare si o experienta in domeniu. In cazul in care experienta nu exista, te poti informa citind materiale de profil sau cerand sfaturile altor antreprenori si iti poti angaja personal specializat.

Albinele nu sunt animale domestice care isi urmeaza stapanul, de aceea au nevoie de o cu totul alta ingrijire. Poti avea grija de ele doar cunoscandu-le obiceiurile, nevoile si mediul adecvat dezvoltarii lor. Intelegerea universului albinelor este necesara, pentru ca te va ajuta sa mentii afacerea pe drumul catre succes si sa produci suficienta miere incat sa ai un profit pe masura.

Nu ai nevoie de un spatiu generos pentru a iti desfasura afacerea, e suficient un spatiu mic, cum ar fi o gradina, o livada sau un hambar.  Zona trebuie sa fie linistita si plina de flori, astfel incat albinele sa poata culege polenul.

Albinele trebuie instalate in stup in lunile martie sau aprilie. Poti cumpara albine de la apicultori autorizati, care te vor sfatui in ceea ce priveste procesul de ingrijire.

Echipamentul consta in stupi, uniforma speciala pentru corp, manusi, cizme, masca pentru fata si un acoperis improvizat deasupra stupilo,pentru ca albinele sa fie protejate de vremea instabila.  

Mierea de albine o poti vinde fabricilor care o folosesc drept materie prima pentru alte produse (biscuiti cu miere, cereale cu miere etc.), sau o poti vinde chiar tu, apeland si la micii distribuitori.

Pentru detalii suplimentare privind cresterea albinelor, acceseaza www.apicultura.ideideafaceri.ro.






Tags: apiculturaalbinecresterea albinelormiere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.63 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Afacere in apicultura: cum a reusit o tanara sa transforme aceasta indeletnicire in sursa de venit

de Alina Constantinescu
19 Mai 2017
In ultimii ani sectorul apicol a cunoscut o dezvoltare semnificativa datorita programelor de sprijin financiar de la bugetul UE sau national, care au...

Promisiunea MADR pentru apicultori: ajutor de minimis de 15 lei pentru fiecare familie de albine

de Alina Constantinescu
13 Sep 2016
Pentru a acoperi o parte din pierderile productiei inregistrate in acest an din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, apicultorii vor primi...

Afaceri profitabile cu cea mai bine vanduta miere, in cantitati mari, la ora actuala in Romania.

de Marinache Horia Cristian
12 Aug 2015
Sunt foarte multi arbori sau arbusti care au o importanta melifera demna de luat in considerare. Dar, cea mai bine vanduta miere, in cantitati mari,...

Afaceri profitabile cu mierea de Evodia. Ce este si cati bani se scot?

de Adela Simonescu
28 Mai 2014
"Evodia, arborele de miere sau copacul albinelor, este o specie exotica ce a fost introdusa, adaptata si aclimatizata cu SUCCES in Romania de peste...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]