Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de succes: Antreprenoarea care a luat start-ul la 14 ani iar acum este lider de nisa

de Ilinca Dobrescu 30 Apr. 2014 3559
4.6 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A intrat in afaceri la 14 ani si acum vinde cele mai frumoase haine din Romania, cu rulaj financiar impresionant, noteaza BusinessMagazin.ro. Este vorba despre Mirela Bucovicean, antreprenoarea care a inceput sa lucreze efectiv la varsta de 14 asni, in cadrul afacerii de familie.

Experienta a stat la baza inceperii afacerii ei, Molecule F, un business care a luat fiinta in anul 2010.

"Fiecare business cere o abordare diferita, dar nu cred ca femeile sunt in dificultate in a-si croi drumul. Am considerat intotdeauna ca drumul e atat de anevoios pe cat e de firesc sa fie. Departe de a fi o adepta a feminismului exagerat, cred ca femeile au calitati care le ajuta sa-si atinga obiectivele poate chiar mai usor decat barbatii, una dintre acestea fiind inteligenta emotionala. In plus, afacerile se fac mai usor cu manusi", spune Mirela Bucovicean.

Inainte de Molecule F, antreprenoarea a lucrat in radio, presa si TV, ca editor de fashion si beauty. A continuat in domeniul marketing si vanzari, precum si in alte domenii care i-au captat atentia si interesul.

In perioada 2002 - 2006, Mirela Bucovicean a lucrat in agentiile Saatchi & Saatchi si Headvertising. A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale (2001), în cadrul Universitatii Romano-Americane, conform BusinessMagazin.ro.

In anul 2006, femeia de afaceri si-a infiintat propria companie de real estate Roseberg Advisors. Discutam despre o companie ce ofera consultanta si brokeraj pentru mari investitori si dezvoltatori.

In anul 2010, a luat fiinta Molecule F, prima platforma de promovare si vanzare a creatiilor designerilor romani. Afacere de nisa inregistreaza cresteri constante de la un an la altul, in cadrul unei industrii care pare sa scada.

"Se anunta un 2014 al schimbarilor si asa mi-l doresc si eu. Un an cu schimbari puternice care sa creioneze o directie mai clara asupra a ceea ce va urma la nivel global”, spune antreprenoarea, citata de BusinessMagazin.ro.




Tags: molecule fafaceri de succesafaceri inedite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.6 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

3 reguli de aur pentru afaceri de succes in 2018

de Alina Constantinescu
28 Feb 2018
Chiar daca orice nou drum in business contine si obstacole, anumite elemente care lipsesc risca sa inchida afacerea inainte de a fi cunoscut macar un...

Cum sa incepi afaceri de succes in spatii protejate? Interviu cu Viorel Ionescu

de Zenobia Badescu
26 Iun 2015
Agrocon BVBA este un constructor de sere integral cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu. In afara de echiparea completa pentru sere, Agrocon...

Idei noi pentru afaceri de succes - tehnologia touchscreen (ecran tactil)

de Dan Icobescu
21 Dec 2014
In urma cu cca 3 ani, Vodafone a inceput sa foloseasca ecranele Touchpoint in 55 de magazine de pe teritoriul Irlandei pentru a permite clientilor sa...

Afaceri de succes cu... gaini Brahma!

de Victor Oancea
05 Feb 2014
Ne gandim serios sa incepem o afacere si sa o transformam intr-un veritabil motor de obtinut profit. Si nu neglijam nici mediul rural, locatia in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]