Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri din hobby-uri - Realizarea pungilor pentru cadouri!

de Ilinca Dobrescu 16 Iun. 2012 4415
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Realizarea decoratiunilor, ornamentelor, invitatiilor, felicitarilor, pungilor pentru cadouri, jucariilor si accesoriilor reprezinta activitati banoase, placute, simple si extrem de atractive pentru cei interesati sa se preocupe de un hobby aducator de profit.

Pungile de cadouri sunt produse pe care le utilizam in mod constant. Le oferim ca suport pentru cele mai dragi cadouri oferite sarbatoritilor, celor iubiti, prietenilor si colegilor de munca.

De multe ori am fost tentati sa ne confectionam singuri aceste pungi de cadouri si pe nimeni nu poate mira o asemenea initiativa. Cu totii stim ce preturi se percep pentru pungile de cadouri cu adevarat speciale.

Dar daca am putea nu doar sa confectionam aceste pungi pentru cadouri pentru noi insine, pentru uz personal, si sa le confectionam "pe banda" si sa scoatem profit de pe urma lor?

Ideea este destul de simpla: cumparam materiale necesare, aflam "retetele" de confectionare de pungi de cadouri, le plasam in magazinele potrivite, le promovam pe internet si in randul prietenilor si din incasari reinvestim pentru a mari nivelul productiei si, implicit, nivelul profiturilor.

In linii mari si in putine cuvinte, acestea sunt aspectele esentiale de care tinem cont cand ne dorim sa investim in aceste afaceri din hobby-uri.

De asemenea, trebuie sa realizam faptul ca aceste afaceri se potrivesc celor ce detin capital banesc redus pentru investitia initiala, timp de lucru redus.

Mai mult, cei care doresc sa intre in acest domeniu nu au nevoie de specializari sau de experienta solida in mediul antreprenorial. Adevarul este ca riscurile de esec sunt minime cand investitiile banesti, de timp si de energie sunt minime.

Cu toate acestea, ca orice alte afaceri, si aceste afaceri mici necesita eforturi de o anumita anvergura pentru realizarea de profit. Profitul nu apare niciodata din senin, pe neasteptate, "din greseala sau noroc". Este nevoie de seriozitate, de creativitate si indemanare pentru lucru manual.

Mult succes!


Tags: afaceri miciafaceri hobbyafaceri pungi de cadourirealizare pungi de cadourirealizarea pungilor pentru cadouri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

7 idei de afaceri mici care te vor ajuta sa ai mai multi bani

de Florin Amariei
29 Apr 2021
De ce 7 idei de de afaceri mici? Avand in vedere conditiile actuale ale pietei fortei de munca, anticipam ca vor exista romani doritori sa porneasca...

3 idei de afaceri mici pentru un venit in plus

de Florin Amariei
06 Feb 2020
Daca tot ceea ce-ti doresti este sa obtii un venit suplimentar, atunci poti arunca o privire asupra acestor 3 idei de afaceri mici. Sunt ideale...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]