Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile, cu investitie moderata: Cosuri de cadouri pentru segmentul corporate!

de Ilinca Dobrescu 10 Ian. 2014 3764
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avantajul cel mai mare al unei astfel de afaceri este evident: colaborarile se finalizeaza cu zeci sau sute de comenzi! Va mai trebuie motive care sa va determine sa incepeti o astfel de afacere? Nu spunem ca nu ar exista deja destul de multe firme de realizare de cosuri de cadouri. Si tocmai de aceea, incercam sa identificam o nisa pe care sa ne putem dezvolta cu sanse maxime de succes si cu riscuri cat mai mici.

Nisa de care va spuneam este reprezentata de segmentul corporate. Cat de multe companii, firme, organizatii si institutii ofera cadouri cu diverse ocazii si evenimente speciale? Mai putin timp am pierde sa identificam firmele si companiile care nu procedeaza astfel. Putine sau deloc...

Si cea mai buna optiune este sa apelezi la o firma care comercializeaza cosuri de cadouri, cu produse variate si de calitate, cu preturi acceptabile si cu oferte si promotii avantajoase.

Un prim aspect de care sa tineti cont este sa stabiliti care este capitalul financiar de care aveti nevoie pentru a incepe, administra si dezvolta afacerea. Evident, nu totul se reduce la capitalul financiar de care dispuneti, insa banii sunt extrem de importanti.

Pentru o mica afacere de realizare de cosuri de cadouri pentru segmentul corporate, cu sediul in cadrul unei vile intr-o zona non-centrala, cu maxim 10 angajati, veti avea nevoie de minim 30.000 de euro, capital activ. Va trebui sa tintiti catre un prag de rentabilitate la finalul primului an de la start-up, maxim la finalul primelor 18 luni de la lansare.

In acest caz, va prezentam situatia unei afaceri crescute "la foc domol", fara investitii uriase, intensive, in marketing. Cu alte cuvinte, va veti descurca cu resursele de care dispuneti, bazandu-va pe servicii pro-bono in domenii precum: contabilitate, fiscalitate, juridic, legislatia muncii, HR si nu numai!

Evident, cu un capital de 40.000 de euro veti acoperi necesarul existentei unei sume pentru cheltuieli neprevazute si veti detine sanse excelente pentru promovare cat mai intensiva. Direct proportional cu densitatea si calitatea strategiilor de promovare vor fi si rezultatele revazute, convertite in incasari, imagine si reputatie, oportunitati de dezvoltare.

Esential de retinut este ca discutam despre o afacere in care unul dintre care factorii decisivi este calitatea furnizorilor pe care va bazati. Daca aveti colaborari cu furnizori care ofera marfa de calitate, preturi avantajoase, oferte si promotii, seriozitate si consecventa in livrari, atunci sansele de succes ale afacerii vor fi mari.

Va recomandam alcatuirea unei liste solide cu toti furnizorii de produse pe care le puteti include in procesul de realizare a cosurilor de cadouri, cat si a furnizorilor de cosuri. Evident, va sfatuim sa consultati marile website-uri de comert online, de genul Alibaba si nu numai!

Un alt punct central caruia trebuie sa dati atentie este cel referitor la strategiile de promovare. Aveti nevoie de prezenta online prin intermediul careia sa va faceti serviciile cunoscute catre audienta potrivita. Aduceti in echipa un marketer care sa va ajute sa incrucisati mesajele de marketing potrivite cu mediile in care aveti cele ma mari sanse sa identificati potentiali clienti.

Mult succes si spor la idei de afaceri!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Mai multe idei de afaceri:

Idei de afaceri: Deschide-ti o cofetarie profitabila

Flipping de locuinte, flipping de website-uri. Obtine profit nebun in 2014

Vrei sa pornesti o afacere cu resurse financiare reduse? Organizeaza evenimente speciale

Afaceri profitabile in 2014: Despre pasiunea care te va duce oriunde doresti!

Succes in afaceri in 2014: Invata totul despre munca in echipa!





Tags: cosuri de cadouriidei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri in 2014idei de afaceri in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]