Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in 2012 - Cum sa iti deschizi o afacere cu vending machine-uri!

de Adela Simonescu 11 Mar. 2012 6218
2.43 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile din domeniul vending machine-urilor sunt mai mult decat profitabile atunci cand se iau in calcul anumite aspecte esentiale pentru succesul lor: care este locatia in care ne amplasam automatele, care sunt produsele pe care le comercializam si cat de rezistente sunt aparatele noastre de vending. Sa recunoastem ca nu toti avem nervii necesari pentru a chema un profesionist sa ne repare automatul la fiecare doua zile!

Haideti sa vedem si cum ne deschidem aceasta afacere:

1. Avem un plan de afaceri de top.
Multi cred ca activitatea este simpla, asa ca la ce ne foloseste un plan de afaceri? In primul rand, un plan de afaceri va usureaza munca de a va organiza activitatea. Va spune daca aveti nevoie de SRL sau de PFA, daca aveti nevoie de angajati pentru aprovizionare sau nu, cati bani va trebuie, daca aveti nevoie de un investitor, cum va veti dezvolta si daca este cazul sa initiati o linie de automate de vending in mai multe locatii samd.

2. Cautati aparatele potrivite. Multi afaceristi si potentiali afaceristi se vor orienta catre automatele second-hand. Multi nu vor sa riste cu astfel de masinarii si vor cauta sa achizitioneze distribuitoare noi, fara cusur si care vor necesita reparatii mai putine, mai rare si mai putin costisitoare.

3. Decideti care sunt produsele pe care doriti sa le comercializati. Sucurile si apa raman in top. Chiar si asa, daca privim catre automatele de vending de afara observam o vasta arie de produse, de la cravate, la reviste, la medicamente, la jucarii si chiar la cartofi prajiti pe loc, pizza, perne personalizate si umbrele pentru zile innorate. Optiunile sunt numeroase pentru cei care doresc sa demareze aceste afaceri profitabile si utile unui segment vast de consumatori.


Tags: vendingafaceri vendingautomate vendingafaceri automate vending

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.43 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]