Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in domeniul cresterii albinelor!

de Adela Simonescu 17 Feb. 2012 4584
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile profitabile pot veni si din domeniul apiculturii, din domeniul ce se ocupa cu cresterea albinelor. Se spune ca este o activitate nobila, o activitate din care ne putem extrage profiturile de care avem nevoie in 2012 si nu numai.

Un mare avantaj al afacerilor din domeniul specializat pe cresterea albinelor este cel al posibilitatii atragerii de fonduri europene nerambursabile pentru a le porni sau dezvolta pentru profituri serioase.

Care sunt aspectele esentiale spre care ne orientam atentia in afacerile ce au ca activitatea cresterea albinelor?


1. Afacerile profitabile centrate pe cresterea albinelor merita atentie datorita faptului ca mierea este un produs recunoscut ca medicament miraculos si extrem de valoros. Un kg de miere echivaleaza cu 3 litri de lapte, 30 de banane, 50 de oua sau 12 kg de carne.

2. Mai dorim sa investim in cresterea albinelor si datorita faptului ca se incearca o inlocuire permanenta a zaharului cu mierea. Cu alte cuvinte, cererea pentru miere se mentine in crestere continua si ireversibila.

3. Cresterea albinelor mai este si domeniul in care dorim sa pornim afaceri profitabile si datorita faptului ca Romania detine un climat si conditii optime pentru productii intensive de miere.  Potentialul melifer al tarii noastre ofera loc pentru inca 500.000 de familii de albine.

4. Ne mai orientam catre afacerile din acest domeniu si datorita faptului ca nu discutam despre eforturi mari, lucrul cu albinele nefiind dificil.

5. Nu in ultimul rand, afacerile din acest domeniu pot fi demarate cu investitii mici, cu resurse limitate. Puteti sa va puneti afaceri profitabile pe picioare cu doar 3-4 stupi si apoi sa le multiplicati prin roirea albinelor.

>>>Aflati toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va demara o afacere profitabila in domeniul axat pe cresterea albinelor cu ajutorul ghidului realizat de experti din domeniu!


Tags: cresterea albinelorapiculturaghid apiculturaafaceri cu albineafaceri cresterea albinelorafaceri apiculturaafaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]