Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile si simple: Cum realizam cosuri de cadouri la domiciliu?

de Adela Simonescu 10 Aug. 2012 6583
4.21 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cei mai multi romani viseaza, probabil, sa detina o afacere la domiciliul personal. Ce poate fi mai placut decat sa te trezesti dimineata cu o cana de cafea la biroul personal, in pijamale si cu papucii cei pufosi in picioare, gata sa incepi ziua de lucru? Apoi iei o pauza la amiaza, tragi un pui de somn si cand te trezesti esti mai productiv de mii de ori si mai pregatit sa te ocupi de sarcini si responsabilitati care iti vor aduce profit total!

O astfel de oportunitate de afaceri la domiciliu este si cea de realizare de cosuri de cadouri, acele gift-basket-uri atat de cunoscute. Sunt adorate de toata lumea si devin unele dintre cele mai tari si inspirate cadouri cu putinta.

O astfel de afacere la domiciliu se pune pe picioare destul de rapid. Avem nevoie de:

1. Un plan de afaceri ca la carte! Nu subestimati necesitatea operarii acestei afaceri cu un plan de afaceri alaturi, in permanenta. Chiar daca este o afacere mica, simpla si operabila la domiciliu, exista numeroase aspecte de care sa tineti cont si care vor decide daca veti obtine profit sau cel mai scurt drum catre faliment.

2. Respectarea legislatiei in domeniu. Puteti opera ca PFA, intreprindere individuala, SRL si trebuie sa obtineti autorizatia pentru punctul de lucru si pentru activitatea pe care o veti intreprinde. Veti avea nevoie de permisiunea locatarilor si nu numai.

3. Sa identificam furnizori seriosi si avantajosi de produse pe care le putem comercializa in cadrul cosurilor de cadouri. Este important sa va nisati! Stabiliti cui va adresati (copii, viitoare mamici, proaspete mamici, miri, parteneri de viata samd). In functie de aceste detalii care trebuie sa se regaseasca si in cadrul planului de afaceri, veti stabili si care sunt furnizorii de care aveti nevoie.

4. Un spatiu de depozitare. Locuinta personala poate deveni cel mai potrivit spatiu de lucru pentru cei care doresc sa se implice in acest domeniu. In cazul in care nu aveti de gand sa va aruncati in valtoarea mediului business cu toate panzele sus si veti lua lucrurile in mod treptat, o debara, un balcon, un dormitor, toate pot deveni spatii de lucru sau de depozitare.

4. Un website, un blog, o pagina de Facebook, discutii pe forum-uri, sesiuni de networking, participare la expozitii, targuri, seminarii, workshop-uri si nu numai. Acestea sunt principalele modalitati prin intermediul carora va puteti promova afacerea.

5. Un ochi pentru frumos. Multi cred ca pot face aceasta munca foarte rapid si simplu. Adevarul este ca ne trebuie putin talent si ceva experienta de lucru pentru a realiza cele mai aspectuoase si atragatoare cosuri de cadouri.

Mult succes!



Tags: cosuri de cadouriafaceri miciafaceri simpleafaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.21 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

7 idei de afaceri mici care te vor ajuta sa ai mai multi bani

de Florin Amariei
29 Apr 2021
De ce 7 idei de de afaceri mici? Avand in vedere conditiile actuale ale pietei fortei de munca, anticipam ca vor exista romani doritori sa porneasca...

3 idei de afaceri mici pentru un venit in plus

de Florin Amariei
06 Feb 2020
Daca tot ceea ce-ti doresti este sa obtii un venit suplimentar, atunci poti arunca o privire asupra acestor 3 idei de afaceri mici. Sunt ideale...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]