Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajatii fericiti, clienti mai multumiti!

de Teo Manole 07 Aug. 2015 3043
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Angajatii fericiti, care imbina cu succes cariera si viata de familie, transmit incredere clientilor si ii incurajeaza sa revina.

Cu totii ne amintim cum stam in dubii daca sa ne schimbam banca sau nu atunci cand ne confruntam de fiecare data cu un ofiter deprimat, care nu este prea sigur de ceea ce spune sau este prea obosit pentru a asculta intrebarile noastre.

Cresterea implicarii si fidelitatii angajatilor fata de companie.
Un loc de munca care ne asigura stabilitate financiara si care ne permite sa petrecem timp cu cei dragi nu este putin lucru, mai ales in perioada de criza. Cei mai multi angajati se vor stradui sa isi mentina postul si vor fi loiali.

Un mediu de munca mai confortabil pentru angajati, in care se simt mai motivati si mai capabili sa faca fata atat muncii, cat si familiei. Numai ideea ca isi pot lua liber in momentele in care cei dragi au nevoie va creste considerabil confortul psihic al multor angajati. Astfel, ei vor putea sa lase deoparte aceste griji si se vor putea dedica muncii.

Strategiile de echilibrare a vietii de familie cu cea personala aduc multiple beneficii si pentru angajati. Una dintre care cele mai importante  este calitatea mai buna a vietii.

O persoana care are timp atat de familie, cat si de cariera se simte mai multumita, stiind ca a reusit pe ambele planuri. Lipsa stresului si a extenuarii ii permite sa se bucure atat de orele dedicate serviciului, cat si de cele petrecute cu familia.

Progrese in cariera si o mai mare satisfactie in munca. Echilibrul intre munca si viata de familie ii permit angajatului sa se detaseze de rutina zilnica si sa priveasca spre viitor.

In lipsa presiunii zilnice, o persoana isi poate planifica mai usor pasii pe care vrea sa ii urmeze in cariera si are energia pentru a-si atinge obiectivele. Satisfactia in munca creste odata cu progresul realizat in cariera.



Tags: angajatiangajati fericitimuncaechilibruviata de familiefirma

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afacere de familie vs afacere mica cu angajati noi

de Idei de afaceri
12 Mar 2024
In cazul in care este vorba despre o afacere mica, pentru a ajunge la concluzia potrivita ar fi bine sa te consulti cu familia. Se vor implica in...

Esti PFA? Activitatea iti va fi recunoscuta ca vechime in munca, daca ti-ai achitat obligatiile fiscale

de Idei de afaceri
06 Mai 2022
Activitatea PFA-urilor (persoane fizice autorizate) va fi recunoscuta drept vechime in munca, potrivit unei legi promulgate de presedintele Klaus...

Masurile de protectie sanitara la birou. Cat de importante sunt pentru bunastarea angajatilor

de Idei de afaceri
14 Dec 2021
Pandemia de Covid-19 a schimbat radical felul in care privim si abordam munca de la birou. Odata cu masurile de protectie, interactiunile dintre...

Romania va adopta programul Kurzarbeit. Firmele, sprijinite pentru a nu-si concedia angajatii

de Florin Amariei
22 Iun 2020
Conform declaratiilor facute luni de Ludovic Orban, Romania va adopta program Kurzarbeit prin care firmele vor fi sprijinite pentru a nu-si concedia...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]