Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apicultura - O afacere profitabila, ideala pentru oricine!

de Ilinca Dobrescu 08 Sep. 2013 3665
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi stiu faptul ca mierea reprezinta un aliment miraculos din toate punctele de vedere. Pana si cercetatorii au afirmat faptul ca mierea are toate substantele necesare pentru a vindeca o serie larga de afectiuni si boli! Si la miere se alatura si pastura, veninul, laptisorul de matca si nu numai! Sunt atat de multe produse care se obtin atunci cand in curtea din spatele casei ai cativa stupi de albine si cand prin mana ti-au cazut cateva carti de specialitate.

Cartile de specialitate ne sunt total necesare pentru ca ele ne ajuta sa intelegem un capitol de care suntem interesati, in profunzime deplina! Ajungem sa intelegem de ce trebuie sa ne ingrijim albinele intr-un anume fel, cu ce sa le hranim, unde sa le ducem sa polenizeze, cand sunt bolnave si cand sunt sanatoase si pot produce miere de calitate senzationala.

Pentru cei care cauta o afacere care se creste usor si destul de simplu daca nu ne ferim de munca, apicultura este perfecta! Romanii adora mierea si strainii o iubesc si mai mult cand aud ca este de provenienta romaneasca. Probabil ca stiu ca terenurile noastre sunt mult mai putin poluate fata de altele din lume si pentru ca stiu ca in Romania exista o flora deosebit de variata. Toate acestea merg intr-o singura directie: mierea romaneasca este mai sanatoasa decat ne-am imagina.

Pentru cei interesati sa afle mai multe despre apicultura, va recomandam un ghid redactat de un specialist din domeniu: Alexandru Frusina - autorul Ghidului apicultorului de succes este absolvent al Facultatii de Agricultura si al cursurilor de apicultura autorizate de Ministerul Educatiei, membru al Asociatiei Apicultorilor Ialomita. In prezent, detine o ferma de 175 de stupi, fiind a III-a generatie de apicultori in familie.

"Este un business ce iti acorda mai mult timp liber decat te astepti. Ceea ce la inceput poate parea un hobby ce te pune in contact direct cu natura poate deveni in timp o afacere profitabila cu un consum minim de resurse si timp. Totul se poate realiza dar este nevoie de rabdare si informare pentru a ajunge la punctul de a putea sustine intreaga familie pe baza unei ferme apicole.

In materialul pe care l-am pregatit poti gasi un plan de afaceri, informatii si descrieri ale echipamentului necesar, tipul stupilor ce ii vei folosi si, cel mai important, produsul final. Pe masura ce vei capata experienta vei realiza ca poti obtine o serie de produse 100% naturale cautate de toate persoanele, indiferent de varsta, ce isi doresc un stil de viata sanatos.

Pe langa principalul produs, mierea, poti obtine ..."...mai multe detalii aici >>>>



Tags: apiculturaafacere apiculturaafaceri apicultura

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]