Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aranjeaza-ti profitul cat mai strategic, demareaza afacerea cu echipamente de logistica

de Andrioae Ruxandra 05 Aug. 2014 2529
2.5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile in logistica presupun un bun management si echipamente de buna calitate, dar pentru a reusi cu afacerea ta, trebuie sa inveti mai intai ce presupune respectiva afacere. Afacerile in logistica pot fi profitabile daca stii de unde sa incepi; multe industrii comanda instrumente si masini pe care le folosesc in scopul sortarii, transportarii, construirii etc.

 
Informandu-te si tinand cont de sfaturile necesare pentru a-ti incepe si desfasura compania de logistica, afacerea va atinge succesul dorit.
 
Primul lucru asupra caruia trebuie sa iei o decizie este echipamentul. Gandeste-te in ce fel de echipamente poti investi, astfel incat afacerea ta sa "prinda aripi". De exemplu, daca tu consideri ca echipamentele pentru constructii iti pot aduce mai multi clienti, atunci merita sa investesti in acest tip de echipament. 
 
Odata ce ai decis in ce poti investi, trebuie sa gasesti locatia potrivita pentru afacerea ta. Prin gasirea unei locatii strategice te poti face remarcat pe piata de afaceri; de asemenea, trebuie sa decizi daca le inchiriezi clientilor echipamente sau daca le vei vinde. Unele firme s-au implicat si in producerea acestor echipamente, aducandu-le astfel un profit mai mare.
 
Inainte de a deschide firma, trebuie sa iti creezi brandul. Asigura-te ca acesta este diferit ca logo si denumire de alte companii de logistica. Este important sa le oferi clientilor ceea ce competitia nu le ofera. De exemplu, poti vinde produse de calitate superioara la preturi accesibile. Imaginea brandului tau si felul in care iti faci publicitate iti vor determina succesul afacerii. Gaseste nisa care ti se potriveste si dezvolta-ti afacerea.
 
O afacere in domeniul logisticii presupune interactiune cu clientii si capacitatea de a fi selectiv. Trebuie sa incerci sa-i cunosti si sa ai in vedere dezvoltarea afacerii pe termen lung, asa ca mentine relatii bune cu acestia. 
 
Cunoscand modurile in care iti poti incepe afacerea este doar o parte a succesului. Calitatea produselor oferite de tine reprezinta cealalta parte. Intotdeauna trebuie sa reprezinti si sa oferi calitatea, pentru ca astfel clientii vor reveni de fiecare data. Nu iti alege echipamente inferioare din punct de vedere calitativ, pentru ca este posibil sa-ti ruineze afacerea. Gestioneaza si mentine calitatea echipamentelor de logistica la un nivel inalt si doar asa afacerea ta va creste pana iti vei permite s-o extinzi la nivel local.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afaceriechipamente logisticaafaceri logisticaafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]