Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Black Friday pentru antreprenori: 10 idei de afaceri care iti schimba viata

de Alina Constantinescu 13 Nov. 2017 4237
4.5 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu siguranta v-ati gandit pana acum sa va deschideti afacerea proprie, dar nu ati gasit ideea potrivita sau nu ati avut capitalul necesar pentru a face acest pas. Black Friday a inceput pentru antreprenori si pentru viitorii oameni de afaceri! Sunt puse la bataie cateva dintre cele mai tari ghiduri de start-up!

Rentrop&Straton da startul reducerilor cu oferte cu adevarat de exceptie. Vezi in continuare cele mai interesante idei de afaceri care te pot inspira sa intri in lumea antreprenoriatului:

Cum sa faci bani din propria ta plantatie de Paulownia

Paulownia este arborele cu cea mai rapida crestere din lume: 20 metri in 3 ani, in conditii de ingrijire corecta. In doar 9 ani poate atinge inaltimea maxima! Lemnul sau este de esenta dura, cu aspect frumos, curat, neted, fara noduri. Paulownia este ideal pentru mobila si cherestea.

Cum sa transformi o ciupercarie intr-o afacere

Daca aveti o pivnita, o magazie, un grajd dezafectat, un pod, o incapere pe care nu o mai folositi sau un balcon inchis si racoros, inseamna ca indepliniti deja principala conditie pentru a demara aceasta activitate accesibila, interesanta si foarte profitabila care este cultivarea ciupercilor.

Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online

Afacerile sunt legate in mod indisolubil de Internet, iar a avea o pagina web proprie este primul lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere ca intreprinzator aflat la inceput de drum. Afla cum folosesti Google Analytics pentru a masura vanzarile si conversiile si
ce ai de facut, pas cu pas, pentru a demara si a dezvolta propria ta afacere online! (...detalii aici >>)

Afacere cu prepelite japoneze

Nu aveti nevoie de un spatiu pretentios. Ati scapat astfel dintr-un foc de o serie de cheltuieli majore, deoarece o crescatorie de 500 de prepelite poate fi amenajata intr-un spatiu de numai cativa metri patrati, ce poate fi amplasat oriunde: intr-un grajd, intr-o boxa existenta in casa, pe un coridor, pe o veranda, intr-un balcon sau chiar intr-un pod.
Ghidul despre cresterea prepelitelor contine informatii complete, care arata pas cu pas cum sa demarezi aceasta afacere!

Cultivarea sofranului

Sofranul - aurul rosu - este cel mai scump condiment din lume! Si nu numai! Este si cel mai scump aliment, mai scump decat caviarul, carnea de vita Kobe sau otetul balsamic. Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran!

Lavanda, cultura care iti aduce minimum 8.000 de euro profit

Lavanda este una dintre cele mai rentabile culturi! Planta este nepretentioasa, se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8.000 de euro/ha! Nu intamplator aceasta planta aromatica este denumita si aurul mov.

Ferma ecologica de gaini Brahma

Iti propunem sa infiintezi o mini-crescatorie de gaini Brahma, intr-un spatiu redus (o curte) de maximum cateva sute de metri patrati! Piata produselor ecologice este pe o traiectorie ascendenta, tot mai multi consumatori fiind interesati de o alimentatie sanatoasa. Afacerea se demareaza usor, iar daca ai un teren undeva la tara, practic ai scapat de cea mai mare parte a investitiei initiale.

Click aici pentru intreaga oferta de Black Friday >>


Tags: black fridayidei de afaceriafacere profitabilastart-up

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Estimarea corecta a costurilor unui start-up

de Idei de afaceri
30 Nov 2022
Pentru a-ti da seama exact de cati bani vei avea nevoie, va trebui sa faci o estimare a costurilor pe care afacerea ta le implica in cel putin...

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]