Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Buget mic? Deschideti o afacere la domiciliul personal

de Maria Nicutar 19 Apr. 2018 18169
3.85 din 13 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi antreprenori aleg sa isi suplimenteze veniturile cu ajutorul afacerilor. Afacerile mici sunt preferate de cei cu bugete reduse sau chiar inexistente, cand acestia nu doresc o finantare si au nevoie de flexibilitate in programul de lucru. Cea mai buna solutie este regimul part-time si mentinerea unui job stabil in paralel cu administrarea noii afaceri.

2018 este un an prielnic celor cu idei de afaceri mici, usor de pus in practica, idei care presupun un buget redus.

Faptul ca veti detine un job care sa va asigure un venit permanent va va da libertatea de a va ocupa fara stres si griji de afacerea dvs. Iar datorita investitiilor mici pe care le faceti in proiect veti fi mai putin afectat din punct de vedere financiar si psihic daca acesta nu se va dovedi profitabil.

Cei mai multi antreprenori la inceput de drum in lumea afacerilor prefera sa munceasca doar cateva ore zilnic pentru a-si demara si administra afacerea. Odata ce aceasta se dovedeste ca isi poate sustine din punct de vedere financiar initiatorul, majoritatea renunta la cariere si isi indreapta toata energia, timpul si banii in cresterea si dezvoltarea ei.

Este un lucru normal, bine gandit. Orice afacere poate sa nu se dovedeasca rentabila iar o finantare o face si mai periculoasa, daca ideea in sine nu este una buna. Mai mult, un proiect care se dezvolta incet, in pasi mici se bucura de stabilitate si de o doza crescuta de precautie in luarea deciziilor.

Problema cu care se confrunta cei mai multi antreprenori este afacerea in sine. Majoritatea nu stiu cum sa isi aleaga o afacere care sa ii avantajeze si care sa ofere oportunitati de dezvoltare. Sfatul este sa acordati timp si atentie in gasirea unei idei optime din punctul de vedere al finantelor implicate, timpului necesar pentru administrarea activitatilor, cunostintelor necesare, legislatiei in vigoare.

Apelati la ajutorul unui consultant in afaceri. Acesta va poate ghida spre cea mai buna solutie si va scapa de bani, timp si energie irosite in mod inutil cu o afacere inutila.

Un ultim sfat pentru cei care vor sa intre in lumea antreprenoriatului este sa isi urmeze visurile. In alte vorbe, alegeti un domeniu care sa va pasioneze, pentru care sa doriti sa va dedicati timpul, energia si banii, nu doar din dorinta de profit. Pe acest model, multi antreprenori isi transforma hobby-urile in afaceri si nu gresesc deloc!

Afaceri la domiciliu: TOP 5 idei care iti aduc profit rapid >>


Tags: afaceri la domiciliuafaceri cu buget micafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.85 din 5 - 13 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
20 Mar 2024
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

3 idei de afaceri profitabile care tin cont de nevoile de baza ale potentialilor clienti

de Idei de afaceri
14 Aug 2020
Chiar daca in Romania, dar si pe plan international, majoritatea businessurilor au fost afectate de pandemie, in anumite domenii s-au inregistrat...

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
07 Aug 2020
Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020. Sa pornesti de la zero o intreaga...

6 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
03 Feb 2020
Daca vrei sa pornesti o initiativa antreprenoriala in acest an, atunci poti incerca una din aceste 6 idei de afaceri profitabile care sunt potrivite...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]