Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce afaceri prospera in preajma sarbatorilor de Craciun? Iata castigatoarele!

de Ilinca Dobrescu 05 Dec. 2013 2778
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In preajma sarbatorilor de Craciun, emotiile sunt la un nivel incredibil de inalt. Ne dorim de toate si vrem sa oferim tuturor cat mai multe cadouri. Si pentru ca acum se dau si primele si oamenii isi fac "de cap" in limita posibilitatilor, anumite afaceri inregistreaza adevarate boom-uri!

Evident, unele dintre cele mai prospere afaceri in preajma sarbatorilor de Craciun sunt magazinele online. Vor prospera magazinele online care ofera reduceri si promotii, transport gratuit si care promoveaza bundle-sales in mod eficient.

De asemenea, unele dintre cele mai profitabile afaceri de Craciun vor fi magazinele de jucarii. Cine rezista sa nu cumpere cateva jucarii frumoase copiilor sai? Noi sigur nu si vom incerca sa le gasim pe cele cu reduceri si oferte cat mai avantajoase.

Mai mult, profitabile vor fi si magazinele de mezeluri, produse traditionale, branzeturi fine si de alcool, evident. Fie ca ne place sau nu, multi vor consuma alcool in perioada sarbatorilor de Craciun.

Pentru cei mai sofisticati, va fi la rang inalt sampania. Se va servi si cognac de calitate si whisky. Evident, Craciunul nu va trece fara vinul fiert traditional. Asa ca daca va ganditi la o afacere care sa mearga struna in mare parte datorita vanzarilor de Craciun, aceea este si ferma viticola. Se vor inregistra productii intensive daca soiurile sunt alese bine si daca fermierul detine cunostintele si experienta necesare pentru cresterea unei afaceri prospere!

Nu in ultimul rand, vor avea parte de succes si afacerile cu decoratiuni, bijuterii si ornamente. De la globuri si pana la brazi, de la coronite din ramurele si pana la stelute, de la coliere impodobite de cristale Swarovski, toate acestea sunt produse cautate!

Iata doar o mica parte din multele idei de afaceri care pot fi valorificate in preajma sarbatorilor de Craciun. Mai sunt multe, foarte multe alte afaceri care vor avea parte de succes extrem si de incasari menite sa balanseze un flux de numerar sanatos!

Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]