Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce idei de afaceri ti se potrivesc daca ai 5000 de euro?

de Adela Simonescu 01 Aug. 2014 9596
4.22 din 16 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ai minim 5000 de euro, ai toate sansele sa incepi o mica afacere cat de curand. Fie ca iti deschizi o firma intr-un mic sediu sau alegi sa iti desfasori activitatea la domiciliu, optiunea este deosebit de inspirata.

Afacerile functioneaza de minune atunci cand le gestionam in mod eficient, indiferent care este capitalul financiar pe care mizam. Nu banii sunt problema asa cum capitalul financiar suficient nu a fost niciodata o garantie ca afacerea va merge struna.

Ce idei de afaceri putem pune in practica daca dispunem de un capital financiar de 5000 de euro?

O idee de afacere pe care v-o propunem astazi este sa va deschideti un shop de reparatii pentru biciclete. Observam un veritabil boom al industriei ciclismului in Romania. Din ce in ce mai multi pasionati ai acestui sport/ hobby recunosc faptul ca investesc sume importante pentru achizitionarea unei biciclete, echipament sportiv si nu numai.

O idee de afacere care sa nu va scoata din buzunar mai mult de 5000 de euro este shop-ul de reparatii de biciclete. Aici puteti comercializa si cateva accesorii pentru clientii care va trec pragul. Lesne de inteles ca o astfel de afacere functioneaza de minune daca aveti casa la curte sau un garaj in cadrul caruia puteti sa va amenajati atelierul de reparatii de biciclete.

O alta idee de afacere este sa cultivati plante medicinale si aromatice la ghiveci. Daca le cultivati in sistem ecologic, deja discutam despre preturi foarte atragatoare la vanzare catre clienti unici, catre florarii, catre magazine de cadouri si chiar hipermarket-uri.

Cu 5000 de euro puteti de asemenea sa va deschideti o firma care organizeaza petreceri, seminarii, mici evenimente. Nu aveti nevoie de o armata de specialisti pentru a organiza un mic eveniment. In linii mari, aspectele carora sa le dati atentie maxima sunt urmatoarele:

- planul de afaceri;
- asigurarea unei surse de finantare continua;
- locatii partenere unde sa organizati in mod constant evenimentele potrivite;
- strategii de fidelizare a clientilor;
- website user-friendly si cat mai bine indexat din punct de vedere SEO;
- o echipa de profesionisti care sa ofere servicii de calitate, dispusi la activitate si in weekend, si de Craciun, si in timpul vacantei de vara.

sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: afacereafaceri miciafaceri la domiciliuidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.22 din 5 - 16 voturi.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afacere de familie vs afacere mica cu angajati noi

de Idei de afaceri
12 Mar 2024
In cazul in care este vorba despre o afacere mica, pentru a ajunge la concluzia potrivita ar fi bine sa te consulti cu familia. Se vor implica in...

Ponturi si greseli - sfaturi pentru o afacere de catering

de Idei de afaceri
29 Ian 2024
Atunci cand demarati o firma de catering, trebuie sa evitati unele greseli. De cele mai multe ori, puteti observa lucrurile care nu va fac placere ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]