Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stii daca vrei sa iti deschizi un magazin online

de Ideideafaceri.ro 02 Dec. 2019 4649
3.77 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Datorita posibilitatilor multiple pe care internetul le ofera, ideea unei afaceri care sa se desfasoare in mediul online este tot mai cautata de o multime de antreprenori. Cu totii isi doresc un business pe care sa il poata conduce simplu si usor de acasa, doar cu ajutorul conexiunii la internet. De ce este magazinul online una dintre cele mai profitabile idei de afaceri si ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa iti deschizi un magazine online? Iata recomandarile noastre:

Din cauza lipsei de timp, a vitezei cu care se intampla o multime de lucruri in jurul nostru, multi dintre noi ne focalizam o mare parte a atentiei pe internet. Indiferent de activitatile pe care le desfasuram sau urmeaza, internetul este sursa principala de informare si invatare. 
 
De ce un magazin online este o afacere atat de profitabila? Simplu, pentru ca oamenii petrec mult timp pe internet si prefera sa isi faca o mare parte dintre cumparaturi online, decat sa mai mearga in magazinele din mall-uri si sa piarda timpul. Un magazin online este sursa care iti aduce aproape tot ce ai nevoie, indiferent ca vorbim despre imbracaminte, incaltaminte, alimente, accesorii pentru casa, gradina, etc. Timpul pe care il economisesti in momentul in care faci cumparaturi online, te ajuta sa iti focalizezi energia ramasa catre alte lucruri mult mai importante. 
 
Dar, ce trebuie sa stii cand te decizi ca vrei sa incepi o afacere cu un magazine online?
 
In primul rand cat te costa din punct de vedere financiar, iar acest aspect variaza in functie de specificul pe care vrei sa il aiba afacerea ta, ce servicii ofera, care sunt avantajele produselor oferite,  dar si care sunt costurile lunare de mentenanta. 
In principiu, pentru inceput, un magazin online te poate face sa scoti din buzunar o suma de bani de aproximativ 5.000 de euro, urmand ca pe parcurs sa cresti ori sa scazi aceasta investitie, in functie de cum evolueaza lucrurile. 
 
In momentul in care incepi o afacere cu un magazin online, care presupune comercializarea unor produse, trebuie sa intelegi cum decurge procesul de vanzare si de cumparare al marfii pe care urmeaza sa o comercializezi. Ce presupune acest lucru: care este pretul pe care il poti obtine din parte unui furnizor, la fel si cum vei reusi sa iti alimentezi stocurile ori care sunt cheltuielile neprevazute, care pot aparea?
 
Trebuie sa stii, de asemenea, ca ai nevoie de solutii software, care sa te ajute sa promovezi tipul de business pe care ti-ai dorit sa il incepi. Mai mult de atat, este foarte important si sa stii cum sa iti alegi cel mai bun plan de afacere. Daca nu acorzi importanta acestui detaliu, atunci s-ar putea ca lucrurile sa nu functioneze in parametrii normali. Descopera, de asemenea, si de ce nu functioneaza o afacere, care ar fi factorii importanti. 
 
Trebuie sa cunosti si cateva specificatii tehnice esentiale. Chiar daca nu esti o persoana tehnica, trebuie sa cunosti cateva platform ori cerinte specifice business-ului, pentru a putea sa intelegi mult mai usor cum poti sa ajungi la rezultatele favorabile pe care ti le doresti.
Deci, te-ai gandit care ar fi cea mai potrivita afacere pentru tine?
 


Tags: magazin onlinemagazin online afacerecum sa iti deschizi un magazin online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.77 din 5 - 15 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]