Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti deschizi un atelier de lumanari decorative la tine acasa?

de Victor Oancea 02 Oct. 2012 10753
4.89 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Lumanarile decorative sunt produse care reprezinta "scaparea" pentru oricine doreste sa ofere un cadou simplu, putin costisitor si intotdeauna apreciat de beneficiari. Si, desigur, lumanarile pot deveni mult mai mult decat simple cadouri. Ele pot deveni si surse de ... bani! Si asta se poate intampla extrem de simplu daca stim cum sa actionam.

Haideti sa vedem si cum reusim sa demaram o afacere simpla si banoasa cu lumanari decorative si cum reusim sa ne deschidem un atelier de lumanari decorative chiar la domiciliul personal:

1. Stabilim ce produse vom oferi.
Avem de gand sa ne specializam pe activitatea de realizare de lumanari decorative pentru nunti si botezuri sau pe lumanari decorative simple, tip candela? Vom realiza lumanari pentru Valentine's Day sau cu specific pentru sarbatorile pascale? Stabiliti ce tip de produse doriti sa lansati si in functie de pasiunile si interesele dvs, dar si in functie de marimea capitalului pe care aveti de gand sa il investiti in acest busienss, in functie de intervalul de timp pe care il veti aloca si nu numai.

2. Realizam un mic plan de afaceri pe baza informatiilor referitoare la: tipul produselor, numarul si anvergura competitorilor, caracteristicile consumatorilor ideali, politica de preturi pe care avem de gand sa o impunem samd.

3. Cautam furnizori seriosi de materie prima: ceara de albine, flori presate, plante medicinale, arome naturale si vopseluri eco, margele si diverse decoratiuni cu care sa ne impodobim produsele pentru un aspect excelent.

4. Efectuam toate demersurile necesare pentru a ne desfasura activitatea in completa legalitate. Avem nevoie de autorizatii pentru desfasurarea activitatii la domiciliul, de permisiunea in scris a celor ce alcatuiesc asociatia de locatari si nu numai.

5. Incepem sa dam drumul unei prime transe de produse. Daca primiti feedback pozitiv referitor la:

- calitatea produselor;
- aspectul lor;
- originalitatea lor;
- pretul impus;

... atunci aveti toate sansele sa dati lovitura. Este semnalul care va spune ca puteti da drumul unei linii de productie mai insemnate.

Nu uitati faptul ca orice afacere are nevoie de promovare serioasa, asa ca mizati pe social media, pe existenta unui website sau a unui blog, pe organizarea de workshop-uri si chiar pe strategia de eliberare a unui e-book cu sfaturi si trucuri pentru realizarea celor mai aspectuoase produse decorative.

Mult succes!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afacerilumanari decorativelumanariafaceri lumanariafaceri acasa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.89 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]