Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum pui bazele unui centru/firme de meditatii la domiciliul tau?

de Maria Nicutar 09 Aug. 2017 21173
4.03 din 73 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fie ca se da vina pe lipsa de motivare a elevilor sau a profesorilor, pe programa scolara incarcata sau pe lipsa de timp a cursantilor de a urma o scoala profesionala care impune un program fix, cererea pentru meditatori se mentine ridicata.

Contrar altor afaceri, instituirea unui centru de meditatii va necesita un timp mai scurt pentru demararea activitatii. Din cauza salarizarii slabe a personalului didactic, forta de munca disponibila se extinde in fiecare zi. In acelasi timp si numarul studentilor care apeleaza la cursuri aditionale creste si va da oportunitatea de a scoate profit neasteptat din aceasta afacere.

Un centru de cursuri particulare este o afacere in deplina dezvoltare si se poate conduce cu succes la domiciliul dumneavoastra. Pentru a initia o astfel de activitate aveti nevoie de un calculator cu acces la Internet, o linie telefonica separata, meditatori disponibili si timp necesar dezvoltarii si promovarii afacerii. Un prim pas important este detinerea unui web-site dedicat in exclusivitate acestui scop.  Urmatorul pas este cel al recrutarii  tutorilor si apoi promovarea afacerii. Aceasta se face online si cu ajutorul flyerelor si posterelor in cadrul institutiilor de invatamant.

Instituirea unui centru de meditatii nu necesita specializare, ci doar o buna cunoastere a sistemului educativ, pasiune pentru educatie, o buna organizare si abilitati de comunicare.

Aceasta afacere are numeroase alte avantaje. Daca starea materiala va permite, cursurile pot fi tinute intr-o locatie bine plasata si dotata la standarde optime. In caz contrar puteti organiza lectiile la domiciliul profesorilor sau la cel al studentilor in functie de preferinte celor doua parti.

Profitul rezultat din activitatea centrului de meditatii se constituie din comisionul perceput de la profesorul angajat. Acesta este platit de student si la randul lui, tutorul este obligat sa plateasca taxa centrului de cursuri care ii furnizeaza clienti.

Contabilitatea unui centru de meditatii nu necesita intotdeauna o pregatire profesionala si poate fi administrata cu usurinta si de persoanele care indeplinesc minimul de cunostinte matematice si economice. Cu toate acestea majoritatea oamenilor de afaceri prefera sa recurga la ajutorul unui contabil profesionist.

Profitul generat de aceasta afacere depinde de varietatea cursurilor pe care centrul le detine in portofoliul sau. Extinderea permanenta a materiilor si specialitatilor este o buna metoda de dezvoltare a afacerii,  iar colaborarea cu tutori calificati pe mai multe specializari este cea mai eficienta pentru angajator.




Tags: idei de afaceriidei afaceriafacericentru de meditatiipromovare afacereorganizare cursuricentru de cursuri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.03 din 5 - 73 voturi.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]