Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa obtii succesul de la varsta de 30 de ani

de Alexandra Popescu 18 Mai. 2014 2716
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Varsta... de cele mai multe ori poti spune ca este un avantaj in afaceri sau nu. Ne-am convins, insa, ca aceasta nu mai este un impediment, iar daca ai 50 de ani si o idee buna, o poti pune in aplicare fara probleme.

Jason Lucash, cel care a lansat OrigAudio, care face unica portabilitatea produselor audio, in 2009 si a primit numeroase dinstinctii si premii, vorbeste despre cum sa pornesti o afacere de la 30 de ani sau mai devreme.
Acesta a lansat o intrebare in randul studentilor: "Cum pot deveni un antreprenor de succes la varsta de 30 de ani?". Raspunsul descoperit a fost unul simplu: sa nu mai vorbesti despre asta si pur si simplu sa o faci. Nu exista scuze, asteptari. De fapt, spune acesta, cu cat actionezi mai devreme, cu atat vei incepe mai bine.
 
Exista atat de multe motive pentru care nu ar trebui sa astepti pana devii mai batran de atat sau mai "stabilit" pentru a incepe calatoria in afaceri. Cel mai important motiv este ca exista mult mai putine riscuri atunci cand incepi o afacere la o varsta mai frageda. Ca persoana tanara, ai in general mai putine responsabilitati si mai multa energie pentru a te ocupa de afaceri.
 
De exemplu, este mult mai putin probabil sa ai un credit ipotecar, o familie sau o relatie care sa necesite mai mult din timpul, energia si banii tai. De asemenea, ai posibilitatea sa raresti oportunitatile de a risca totul cu consecinte nu la fel de multe pe termen lung ca fondatorii vechi, deoarece, daca esuezi, vei avea o lume de experiente si cunostinte de care colegii tai nu se pot atinge. In plus, ai timpul necesar pentru a incepe sau pentru a urma o cariera in lumea afacerilor. Daca esuezi de la prima incercare, ai o gramada de timp sa te intorci si sa revii spectaculos. Sau daca afacerea ta este un succes fenomenal, poti sa te canalizezi intr-o alta asociatie profitabila. Doar uita-te la regretatul Steve Jobs. Cand a fost dat afara de la Apple, a inceput Pixar, care a fost cumparat, ulterior, de Disney pentru mai mult de 7 miliarde de dolari. Iar acesta a fost doar inceputul pentru el.
 
Jason ii incurajeaza pe toti antreprenorii tineri sa isi urmeze visele, ca si cum nu ar exista un moment mai bun. Gandeste-te ca, atunci cand iesi din facultate, ai motivatia, cunostintele proaspat setate si resursele necesare pentru a face din ideile tale o realitate. 
Pe masura ce imbatranesti, uiti lucrurile pe care le-ai invatat in scoala si, de cele mai multe ori, esti implicat intr-o cariera de care nu esti interesat. Multi renunta la ideea de a porni propria afacere, deoarece le este greu sa paraseasca zona de confort de la locul de munca si sa fie pe cont propriu in valorificarea unei pasiuni. Pana te gandesti sa faci din visele tale realitate, exista mai multe presiuni si o probabilitate mult mai mare de consecinte pe termen lung.
 
Prin cele spuse, Jason a incurajat tinerii sa isi canalizeze energia, adaptabilitatea si sa porneasca in crearea propriului viitor. Pana la urma, stim cu totii, este greu sa obtii un loc de munca, asa ca ti-l poti crea chiar tu.
 


Tags: afaceri de succesantreprenoristart in afaceriantreprenor de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Care sunt cele mai frecvente greseli ale antreprenorilor incepatori si CUM pot fi evitate

de Idei de afaceri
25 Ian 2024
Administrarea unei afaceri nu este usoara, mai ales in vremuri de criza. Competitia este acerba. Dezvoltarile tehnologice se indreapta spre tine cu o...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Fii in satul tau fruntas si devino un antreprenor de succes

de Idei de afaceri
27 Mai 2020
Inca de anul trecut, numarul romanilor care au migrat de la oras la sat a devenit mai mare decat al celor care s-au mutat in sens invers. Potrivit...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]