Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti deschizi afaceri in domeniul webdesign-ului

de Ana Steinberg 29 Sep. 2020 5435
3.5 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Poti crea site-uri pentru sume modice, insa, cu toate acestea, exista web developeri care au afaceri de succes si care castiga suficient nu doar pentru ei, ci si pentru angajatii si freelancerii care lucreaza pentru ei.

Iata cum poti dezvolta o afacere de succes in domeniul webdesign-ului:

1. Ofera servicii care nu sunt accesibile pe site-urile mai sus amintite.

Acestea pot include site-uri de baze de date, site-uri cu grafice rotative sau modele personalizate, forme complexe, si alte caracteristici
care necesita programare. Site-urile cu un design simplist si cele create in Word Press sunt dificil de exploatat, deoarece acestea sunt usor de creat, astfel ca exista foarte multi webdeveloperi cu cunostinte minime care concureaza pentru ele.

2. Concentreaza-te pe clientii care au realizat ca felul in care arata website-ul lor joaca un rol primordial in atragerea unor noi posibilitati de afacere.

3. incearca sa atragi acei clienti ale caror afaceri sunt suficient de mari incat sa isi permita sa acorde un buget considerabil pentru un site de calitate.

4. Informeaza-te si castiga acces in cadrul grupuri pentru tine. Fii atent la persoanele importante care lucreaza in acest domeniu si cauta linkuri spre site-urile acestora. Linkurile care nu functioneaza sunt in general linkuri catre site-uri care au nevoie de imbunatatiri, deci care pot fi o sursa de business. Insa trateaza acest aspect cu atentie.

Nu-i spune unei astfel de persoane ca site-ul ei arata neprofesionist. Poate ca s-a ocupat personal de acest aspect sau poate ca fiul sau ori un prieten foarte bun a incercat sa il ajute. Este suficient sa il informezi ca ii poti sta oricand la dispozitie si ca tocmai ai pus bazele unei astfel de afaceri.

5 Incurajeaza-ti prietenii si clientii multumiti de munca ta sa iti acorde referinte.

6. Intra in legatura cu alti web developeri, designeri grafici sau alti specialisti. Daca gasesti un client care iti propune o sarcina pe care nu o poti indeplini, apeleaza la unul dintre aceste contacte. in aceeasi masura, aceste persoane pot face acelasi lucru pentru tine.

7. Pentru inceput, ai nevoie sa-ti creezi propriul website si sa ii oferi un aspect interesant, cu exemple ale proiectelor la care ai lucrat. Daca nu ai aceasta oportunitate, ofera-te voluntar pentru prieteni sau alti voluntari dintre cei pe care ii cunosti.

Pentru ca a gasi clienti si a-ti crea o reputatie buna necesita timp, vei vrea probabil sa contactezi web developerii din aria ta, pentru a vedea daca acestia au folosit vreodata freelanceri.

Muncind pentru acestia vei avea un oarecare venit si vei reusi in acelasi timp sa iti faci un portofoliu stufos pentru propriul site.



Tags: afacerewebdesignweb developer

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
17 Apr 2024
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afacere de familie vs afacere mica cu angajati noi

de Idei de afaceri
12 Mar 2024
In cazul in care este vorba despre o afacere mica, pentru a ajunge la concluzia potrivita ar fi bine sa te consulti cu familia. Se vor implica in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]