Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Da start-ul in afaceri cand vei fi pregatit. Noi te ajutam!

de Adela Simonescu 21 Oct. 2012 2813
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Rentrop & Straton si Schultz Consulting organizeaza un curs de antreprenoriat care ofera raspunsuri la intrebarile cele mai ardente ale celor care au de gand sa devina oameni de afaceri. Cursul se adreseaza celor care stiu ca pentru un astfel de demers, exista numeroase abilitati si competente ce trebuie castigate, numeroase informatii ce trebuie cunoscute.

IMPORTANT! Cursul este acreditat CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) pentru competentele comune - Competente Antreprenoriale. Aceasta certificare este o recunoastere la nivel national a cunostintelor si abilitatilor pe care le dobandesti in urma acestui curs.

In cadrul cursului vor fi abordate subiecte numeroase si de o importanta reala pentru orice antreprenor in devenire. Se va discuta despre tipurile de afaceri ce pot fi demarate, despre rolul mediului online pentru antreprenoriat de succes, despre concurente si maniera in care ea trebuie abordata.

Mai mult, cursul organizat de Rentrop & Straton si Schultz Consulting abordeaza si un subiect de interes pentru orice afacerist, cel referitor la planul de afaceri corect, castigator. De asemenea, cursantii vor avea ocazia sa inteleaga care sunt avantajele unui start-up, de ce este importanta relationarea si etica in afaceri si nu numai.

De ce ar trebui sa participati la acest curs? In primul rand, pentru ca este vorba despre o oportunitate reala de a detine un plan de afaceri bine structurat si cu aplicabilitate imediata. Mai mult, cursul ofera un kit de informatii de actualitate, informatii provenite de la specialisti.

Desigur, nu neglijam nici faptul ca este vorba despre un curs acreditat CNFPA, lucru care atarna extrem de mult pentru dobandirea succesului in mediul de afaceri.


<<<Pentru inscrieri, puteti intra pe acest link ---->
www.cursantreprenor.rs.ro.



Mult succes!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: curs antreprenoriatcurs afacericurs antreprenoriat cnfpacurs afaceri cnfpa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]