Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De la simplu hobby la afacere profitabila!

de Ilinca Dobrescu 25 Mar. 2013 3336
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Hobby-urile reprezinta activitati pe care le intreprindem in timpul liber si care atrag, de cele mai multe ori, investitii banesti si de timp, de energie si motivatie. Fie ca iti place sa pictezi, sa colectionezi papusi din ceramica, sa realizezi decoratiuni si invitatiii, majoritatea hobby-urilor atrag resurse importante. Si este normal, dupa un timp, sa ne asteptam ca ele sa ne aduca si cateva beneficii, materiale sau non-materiale.

Iata si cateva dintre hobby-urile pe care le putem intreprinde in 2013 si pe care le putem si transforma in mici afaceri aducatoare de profit:

1. Daca iti place ideea de a oferi copiilor momente de neuitat, ai putea sa devii organizator de evenimente distractive si educative pentru copii.

2. Iti place sa modelezi pasta FIMO? Ai putea sa faci bani din aceasta joaca daca stii cum sa procedezi!

3. Daca esti pasionata de bijuteriile handmade, poate este cazul sa iti transformi acest hobby in afacere care sa iti returneze profit.

4. Realizarea de cosmetice naturale reprezinta o alta activitate pe care o intreprindem din pasiune si ca hobby, pentru uz personal si pentru folosul celor dragi. Daca putem mari productia, atunci am putea sa le comercializam catre numerosi consumatori interesati de sanatatea pielii lor.

5. Pentru cei pasionati de arta culinara, o idee geniala de hobby si afacere in acelasi timp este cea reprezentata de organizarea unor cursuri de gatit. Sunt multi potentiali clienti interesati sa ia parte la astfel de cursuri care le vor aduce un plus de pricepere sau un job de viitor.

6. Feng-Shui ... iata ce pentru multi este un simplu hobby, pentru altii devine un stil de viata. Si daca tu ai simtit pe pielea ta efectele feng-shui, atunci este timpul sa le demonstrezi si altora. Devino consultant Feng Shui si fa bani dintr-o activitate extrem de placuta.


Mult succes si afaceri banoase!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriafaceri hobbyhobby afacereafacere hobby

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]