Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dezvoltarea tehnologiei iti ofera oportunitatea unei afaceri profitabile: printarea digitala

de Andrioae Ruxandra 28 Aug. 2014 2782
4.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Conform statisticilor, majoritatea firmelor de imprimare digitala angajeaza mai putin de 10 persoane. Cu cat mai multi proprietari folosesc echipamentul de printare digitala, cu atat este nevoie de mai putini tehnicieni talentati pentru a opera cu aceste aparate.

 
Echipamentul modern de printare digitala este mai mic si mai accesibil din punct de vedere al pretului ca niciodata; practic oricine care isi permite poate sa achizitioneze un astfel de echipament, chiar daca lucreaza de acasa. Inainte sa incepi o asemenea afacere trebuie sa te gandesti ce presupune aceasta si cat de implicat trebuie sa fii.
 
Este important sa iti alegi nisa din industria imprimarii. Antreprenorii care au afaceri de succes in domeniu isi incep businessurile prin identificarea nisei intr-un sector specializat, de exemplu imprimarea digitala. Este mai util sa exploatezi o nisa si sa devii specializat decat sa incerci sa fii multi-tasking si sa multumesti pe toata lumea.
 
Unul dintre cele mai bune exemple este succesul francizelor din industria printarii, ai caror antreprenori au nevoie ocazional de bannere, care pot avea o cerere scazuta sau o competitie acerba. Este important sa cercetezi piata din domeniu si sa te interesezi in legatura cu echipamentele. Odata ce ai identificat tinta pietei, afla cati competitori exista si cum incearca acestia sa satisfaca nevoile clientilor. Descopera punctele slabe ale competitorilor si imbunatateste-ti serviciile. Achizitioneaza un echipament accesibil si performant pentru afacerea ta, astfel incat  sa iti poti oferi serviciile intr-un mod profesionist.
 
Cand vine vorba despre imprimarea digitala, majoritatea proprietarilor de afaceri nu stiu exact de ce au nevoie. Pe masura ce clientii tai inteleg rolul produsului, vor fi mai nerabdatori sa il puna in aplicare. Brosurile printate trebuie sa fie produse de un device special si performant. Daca poti printa brosuri in timp ce iti desfasori jobul din cadrul printarii digitale, clientul ti-ar putea multumi, pentru ca il scutesti de efortul de a cauta si de a cumpara un astfel de device. Vei avea nevoie de obtinerea unei licente conform legislatiei, pentru a-ti putea desfasura afacerea in mod legal. 
 
Inceperea unei afaceri de printare digitala necesita un capital de start-up. Daca nu poti finanta echipamentul necesar din propriul tau buzunar, te poti interesa pentru a afla cum poti sa aplici pentru un imprumut.  Ai posibilitatea sa apelezi la investitori, insa pentru aceasta, va trebui sa ai un plan de afaceri foarte bine pus la punct, altfel nu vei parea credibil si nu ii vei convinge ca le vei restitui banii intr-un timp stabilit.
 
In ceea ce priveste promovarea afacerii tale, trebuie sa faci rost de clienti. Fa-ti reclama in librarii, in magazine, in scoli si oriunde crezi ca ai putea atrage atentia. Iti poti crea propriul site unde sa iti prezinti afacerea, te poti promova pe retelele de socializare etc. 
 
Pe masura ce tehnologia avanseaza, cu atat mai mult vor exista oportunitati de afaceri care vor aduce sansa unui profit.
 
Sursa: www.wikihow.com 
 


Tags: afaceriafaceri profitabileidei de afaceriprintare digitalaafaceri printareafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]