Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Este oficial: Investitorii BIO vor fi reprezentati de Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz!

de Adela Simonescu 17 Iun. 2014 2353
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din data de 18 iunie, Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz va deveni cea mai noua organizatie infiintata in Romania, organizatie care vizeaza reprezentarea si sprijinirea industriilor BIO din Romania.

Inaugurarea oficiala va avea loc la Hotelul Hilton din Bucuresti. Organizatia este deja membru al Asociatiei Europene pentru Biogaz, cat si al Asociatiei Europene pentru Biomasa.

Mai mult, organizatia se bucura deja de sprijinul Federatiei Nationale Pro Agro si al Asociatiei Romane a Carnii. Prin intermediul acestei organizatii se doreste popularizarea cat mai mare a avantajelor care le revin investitorilor in biomasa si biogaz in industrie sau in agricultura.

Conform specialisrtilor, proiectele de biomasa pot oferi solutia Cogenerarii la nivel local, cu multe avantaje pentru consumator. In acelasi timp si tehnologia "Waste to Energy" reprezinta un punct de atractie, prin intermediul acesteia existand posibilitatea de transformare a deseurilor municipale in energie si caldura.


Mai mult, in mod implicit, proiectele de biomasa pot reprezenta solutia optima pentru fabrici, ferme si alti producatori privati care se lovesc de probleme in tratarea deseurilor. Evident, luam in considerare situatia a zeci de fabrici romanesti care trebuie sa se conformeze standardelor europene referitoare la gestionarea deseurilor.

Situatia este identica si in cazul fermelor animale sau vegetale si la fel si in cazul altor producatori privati cu deseuri.

Potrivit specialistilor, proiectele de biogaz si digestie anaeroba transforma dejectiile si deseurile intr-o sursa de energie si caldura.

In acest fel, companiile evita penalitatile,conform standardelor Europene, si isi transforma deseurile in venituri,  castigand totodata independenta energetica si un viitor fara riscuri de mediu.

Pe data de 18 iunie, la hotelul Hitlon, sunt asteptati invitati importanti in cadrul unui eveniment organizat cu prilejul inaugurarii asociatiei. Investitorii vor putea adresa intrebari si vor primi informatii cu privire  la  Studiul de Impact pregatit de ARBIO referitor la rezultatele implementarii biomasei in Romania.

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: biomasabiogazinvestitii bio

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]