Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma de rame - O afacere cu potential mare!

de Ilinca Dobrescu 29 Aug. 2013 3968
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fermele de rame sunt deosebit de interesante pentru romanii care vor sa faca profit mare in urmatorii ani. In mod real, in intreaga lume exista mii de ferme de rame. Ele nu fac altceva, deocamdata, decat sa produca humus de rame.

Conform Observator.tv, un harghitean si-a deschis deja o ferma de rame si are de gand sa isi deschida si ferma de ingrasamant bio. Omul de afaceri a cumparat o tona de balegar, cu suma de 200 de lei.

In jumatate de an, productia a ajung la sase tone de humus, avand in vedere ca la o tona de humus "lucreaza" peste 100.000 de tone.

Productia de humus este livrata catre florarii, sub forma de ingrasamant. Mai mult, humusul de rame este deosebit de folositor si pentru gradina de legume, pentru ca acestea sa se dezvolte mai rapid si cu mai multa vigoare.

In principiu, discutam despre o afacere care se poate demara cu investitii financiare extrem de reduse. De asemenea, investitiile sunt si mai reduse in momentul in care deja detinem spatiul necesar.


Mai mult, sa tinem cont de faptul ca din aceasta afacere castigam dublu: din vanzarea de compost si din vanzarea de rame catre alti crescatori si catre agricultori care doresc sa isi imbogateasca in mod natural terenurile arabile si culturile deja infiintate.

Iata una dintre cele mai interesante idei de afaceri pe care le descoperim in ultima vreme. Cu toate ca exista deja in Romania, timpul nu este pierdut si sansele de succes sunt inca deosebit de serioase. Nivelul competitional este redus si acest lucru inseamna ca putem sa ne construim accesul la o industrie care pare sa se dezvolte in mod rapid.



Mult succes si afaceri prospere!

sursa foto: www.environmentprogress.com





Tags: ferma de rameferma rameafaceri cu ferma de rame

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]