Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

How to Web Startup Spotlight - Romania participa cu 14 tehnologii noi

de Idei de afaceri 06 Nov. 2015 2879
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

How to Web Startup Spotlight a selectat cele 32 de startup-uri in tehnologie care vor participa intre 25 si 27 noiembrie in program. Cele 32 de tehnologii vor concura pentru premii in valoare totala de 20.000 USD, oferite de IXIA, partener principal al programului.

Tarile participante sunt: Romania, Bulgaria, Croatia, Grecia, Lituania, Moldova, Polonia, Slovacia si Ungaria. In competitie au intrat produse cu potential la scara globala in domenii precum software, hardware, Internet of Things, mobile, fintech sau medtech.

Romania participa cu 14 tehnologii noi din cele 32 selectate in total, un motiv bun sa fim foarte mandri de tara noastra.

1. Catwalk15: aplicatie mobila care ajuta utilizatorii sa primeasca sfaturi vestimentare si sa se inspire.

2. FireVibes: player portabil care acompaniaza dispozitivul utilizatorului (telefon, laptop) fara a necesita un amplificator extern pentru castile profesionale.

3. FreeWiFi: platforma prin care companiile care ofera conexiune WiFi publica pot sa obtina informatii despre clienti si sa creeze campanii de mobile marketing targetate.

4. GameGif : aplicatie mobila care le arata utilizatorilor un video de 7 secunde cu secvente din joc pentru ca acestia sa poata decide in cunostinta de cauza daca vor sa il descarce.

5. InnerTrends : solutie de web analitics care ajuta aplicatiile web si site-urile de e-commerce sa monitorizeze activitatea clientilor.

6. Jaboo: un set de bratari inteligente care accelereaza si imbunatatesc tehnica sportivilor prin masurarea vitezei, a fortei sau a caracteristicilor antrenamentelor.

7. Lighty: primul proiector mobil inteligent care are capacitati robotice: miscare panoramica, conectivitate wireless si control al vocii.

8. Onyx Beacon: ajuta companiile sa dezvolte aplicatii mobile pentru retail si evenimente, adapate la context.

9. Retargeting.biz: software de retargeting care ajuta companiile din industria e-commerce sa interactioneze rapid cu utilizatorii interesati e produsele online.

10.SafeDrive: aplicatie mobila care imbunatateste siguranta traficului rasplatind soferii care nu utilizeaza telefonul la volan cu puncte care pot fi apoi convertite in produse si servicii in reteaua de companii partenere.

11.Scooterson: primul scuter inteligent care se conecteaza la dispozitivele mobile pentru a afisa viteza, bateria si alte date statistice pe care le incarca in cloud si care pot fi share-uite cu prietenii.

12. Seeds Unified : platforma integrata pentru realizarea de chestionare, adresata celor care gestioneaza un volum mare de date.

13. Symme3D: platforma Delta multifunctionala pentru imprimare 3D, PCB miling si inscriptionare cu laser.

14.TinTag : dispozitiv reincarcabil de tracking care ajuta utilizatorii sa isi gaseasca obiectele sau animalele de companie mai usor.

Sursa: http://2015.howtoweb.co


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: startuphow to web startupsoftwareaplicatii mobileplatforma

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce are nevoie un startup pentru a avea un succes rasunator

de Idei de afaceri
06 Mar 2020
Punerea pe picioare a unei afaceri inseamna multa munca, strategie si planificare in avans, insa nu este imposibila. De multe or,i insa,...

Investitori de tip business angels ofera noi oportunitati de finantare pentru startup-uri tech

de Idei de afaceri
03 Mar 2016
Reteaua de investitori de tip angel "MVP Angels" ofera noi oportunitati de finantare startup-urilor tech cu potentialul de a-si dezvolta afacerea la...

Ce este strategia de evolutie a activitatii unui startup?

de Stanciu Ioana
23 Feb 2016
In primul rand vor fi stabilite obiectivele de marketing ale firmei (cifra de afaceri urmarita, profitul net dorit, cota de piata etc.). Pasul doi...

Cum sa-ti dezvolti startup-ul in tehnologie la nivel global?

de Botezatu Razvan
18 Feb 2016
In ultimul timp, cuvintele: inovatie, tehnologie, tech, sunt tot mai des auzite, se pune mai mult accent pe ideile inovative. O astfel de viziune are...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]