Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2013 - Site de imbunatatire de CV-uri!

de Ilinca Dobrescu 04 Iul. 2013 2975
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideea este adusa de afara si nu este una noua. Este o idee de afacere in care multi inca nu au incredere. La ce bun sa platesti pe cineva care sa iti aranjeze CV-ul. Asta este treaba ta si cam aici se termina orice "utilitate" a acestei idei de afaceri.

Din fericire, lucrurile nu stau asa. In realitate, multi sunt cei care inteleg importanta promovarii, a marketing-ului, a nuantelor in orice context. Cu alte cuvinte, daca spui unui angajat ca habar nu are cum sa vanda, obtii anumite rezultate.

Daca ii spui ca are potential si ar putea sa isi imbunatateasca tehnicile de vanzari daca ar avea mai multa determinare, obtii cu totul alte rezultate. In cateva cuvinte, fiecare actiune detine si o reactiune.

La fel se intampla si cand discutam despre CV-uri si sa nu mai punem la socoteala ca studii recente arata ca o mare parte dintre profesionisti si carieristi nu dau mare atentie modului in care arata CV-urile lor. Si atunci nici nu ne mai mira faptul ca multi nimeresc pe pozitii mult sub potentialul lor, ca altii nu reusesc sa se angajeze cu lunile, ca altii nu reusesc sa obtina salarii nici pe sfert pe cat ar merita.

Pentru toti cei care isi cauta un loc de munca, CV-ul reprezinta un instrument esential si daca acesta nu isi face treaba, nimic nu mai conteaza.

Iata ca am descoperit doar cateva detalii esentiale care sa sprijine aceasta idee de afacere si multiplele ei oportunitati de profitabilitate!

Haideti sa vedem si care sunt aspectele pe care sa mizam pentru ca aceasta idee de afacere sa devina o afacere profitabila:

1. Incepem cu un mic plan de afaceri, nimic de o complexitate ridicata.
Este esential sa avem in scris informatiile in functie de care sa ne conducem mica afacere. Stabiliti ce servicii veti oferi, prin intermediul caror strategii, ce politica de preturi veti impune, daca veti incepe afacerea pe cont propriu sau alaturi de un partener de afaceri samd.

2. Ne bazam pe existenta unei prezenta online solide! Este nevoie de un profesionist cu experienta serioasa in programare si web design pentru ca platforma in cauza sa fie una cat mai primitoare, de incredere, cu aspect profesional!

Nu faceti rabat de la calitatea prezentei online, avand in vedere faptul ca mediul virtual este singura modalitate de a interactiona cu potentialii clienti, de a-i atrage in baza dvs de clienti activi, de a tine legatura cu ei, de a primi si livra lucrarile popriu-zise!

3. Nu plecam la drum fara un minim de 5000 de euro! Capitalul este necesar chiar daca avem impresia ca aceasta afacere mica si simpla nu cere prea multi bani. 5000 de euro reprezinta suma de bani de care sa dispuneti pentru a va asigura ca veti trece cu bine de la start-up si pana la pragul de rentabilitate!

4. Nu vom face nimic daca nu avem un profesionist alaturi de noi. Serviciile de calitate sunt singurele pe care sa mizam, la final, pentru ca afacerea sa mearga bine. Asa ca investiti bani si timp pentru cooptarea unui profesionist care sa presteze servicii care va vor fideliza clientii si care ii vor determina sa va promoveze brandul catre cunoscuti, colegi, prieteni.

Nu uitati ca aceasta afacere ramane una interesanta pentru cei care isi doresc eforturi mici, investitii financiare reduse, posibilitatea de a lucra de acasa si pe cont propriu!

Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriafacere acasaafaceri onlineidei de afaceriafaceri redactare cv

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]