Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri inedite: Cresterea ciupercilor la cutie

de Ilinca Dobrescu 11 Oct. 2013 7018
4.9 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Da, am apucat sa vedem si ciupercile care cresc la cutie. Seamana cu o cutie de lapte, insa inauntru cresc delicioase ciuperci!

 Alejandro Velez si Nikhil Arora sunt cei doi tineri antreprenori care au venit cu aceasta idee dupa ce au participat la un curs de etica sustinut de profesorul care le-a prezentat o informatie incredibila. Ciupercile gourmet pot creste si in zat de cafea reciclat. A fost lectia de sustenabilitate in urma careia, Alex si Nikkhil au venit cu minunata idee de afacere.

Cei doi au mers la cafenelele apropiate si au cerut zatul de cafea. Proprietarii au fost mai mult decat bucurosi sa scape de el iar cei doi au inceput sa creasca ciuperci in zat de cafea. Au mers in cadrul mai multor magazine si si-au prezentat productia.

Din aproape in aproape, le-a venit ideea de a produce kit-uri de crestere a ciupercilor chiar de catre cei care doresc sa aiba propriile productii de ciuperci, acasa la ei.

Dupa mai mult timp petrecut pentru cercetare si testare, cei doi au lansat cutia care se aseaza perfect pe masa oricarui gurmand. Este un kit care arata ca o cutie de lapte, insa inauntru este o adevarata mini-ferma de ciuperci, o ferma autonoma. Din cutie se poate obtine o recolta de 680 de grame de ciuperci pleurotus in zece zile.

Nu e rau deloc pentru o cutie de marime redusa si care se poate cumpara direct din magazin. In cel mai scurt timp vei avea propria recolta de ciuperci Pleurotus, direct la tine acasa. Nu trebuie decat sa le stropesti usor cu apa si vei obtine 2 recolte garantate. Unele cutii ofera 3 sau mai multe recolte!


Mult succes si spor la idei de afaceri originale!


sursa foto: www.backtotheroots.com




Tags: back to the rootsciuperci pleurotus la cutieciuperci la cutie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]