Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru care nu ai nevoie de multi bani

de Camelia Diaconu 11 Sep. 2020 7268
4.03 din 36 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa incepi o afacere profitabila presupune sa te documentezi inainte in cele mai mici detalii pentru a te asigura ca ai facut alegerea potrivita. Inceputul unei afaceri nu presupune o investitie majora si nici o locatie pe masura, toate lucrurile mici de inceput isi vor pune amprenta in succesul din viitor. Descopera care sunt afacerile pe care le poti incepe cu sume mici de bani, dar care pot avea o ascensiune profitabila!

Jucarii hand made. Jucariile sunt accesoriile care nu se vor epuiza niciodata. Fac parte din categoria obiectelor care trebuie imbunatatite ori de cate ori este nevoie si tinute intotdeauna la curent cu tehnologiile care apar. Jucariile au rolul de a stimula inteligenta copiilor, tocmai din acest motiv, daca realizezi acasa jucarii care au o poveste, atunci vei reusi sa cunosti succesul. 
Cel mai simplu si usor de facut sunt jucariile din materiale textile, cu diferite forme si culori, dar si jucariile din lemn, care pot fi lucrate usor intr-un atelier. Gaseste-ti inca de la inceput publicul caruia vrei sa te adresezi pentru a stii cat mai bine care sunt jucariile pe care trebuie sa le vinzi.
 
Accesorii hand made. Intr-o plina ascensiune, accesoriile hand made se afla printre preferatele multor doamne si doamnisoare. O afacere cu bijuterii lucrate manual se poate dovedi una profitabila, mai ales daca esti creativ si esti pasionat sa investesti timp si idei intr-un obiect. Poti veni cu un produs complet nou, care sa te diferentieze si sa te ajute sa iti cresti popularitatea. Investitia intr-o afacere cu accesorii hand made este minima, astfel ca, doar cu cateva sute de lei iti poti cumpara diverse materiale pe care, ulterior le poti folosi la crearea bratarilor, inelelor ori altor bijuterii speciale. 
 
Obiecte de mobilier,  accesorii de decor. Designul interior se dezvolta din ce in ce mai mult. Obiectele de mobilier lucrate manual sunt intotdeauna apreciate de catre consumatori in primul rand datorita calitatii materialelor, dar si efortului care a fost dupus pentru crearea lor. O afacere cu bani putini poate presupune o investitie mica in diferite masute pentru cafea, rafturi, noptiere, obiecte simple, dar care sunt indispensabile intr-o casa. 
 
Dulciuri de casa. Prajituri, biscuiti sau cozonaci, indiferent de specialitate, dulciurile introtdeauna vor fi cautate. De cativa ani dulciurile bio sunt la mare cautare asa ca, te poti bucura de o afacere de succes daca alegi sa pregatesti dulciuri in casa, cu ajutorul ingredientelor naturale, pe care, ulterior sa le promovezi in cadrul evenimentelor de specialitate. 
 
Ghid turistic pentru persoanele straine. Stim deja ca atunci cand mergem intr-o vacanta, intr-o tara necunoscuta, un ajutor ne-ar prinde bine. O afacere cu bani putini o reprezinta si aceasta mica bucatica de turism, care le pune la dispozitie turistrilor straini, care vin sa viziteze frumusetile Romaniei, o persoana capabila sa le ofere toate informatiile pe care si le doresc. Tot ce ai nevoie pentru a deschide aceasta mica afacere este sa cunosti cat mai multe puncte turistice, atractii, locuri frumoase, care ar incanta ochii privitorului si i-ar face sa mai revina la tine. 
 
Curier pe bicicleta. Te-ai gandit cum ar arata afacerea ta daca ai investi intr-o firma de curierat pe bicicleta? Firma se obliga sa onoreze intr-un timp record orice comenzi pe distante mici, iar acest lucru nu presupune o investitie mare nici din punct de vedere financiar, dar nici din punct de vedere al timpului. Investitia primara, care conteaza este achizitionarea catorva biciclete calitative, care sa fie folosite in siguranta. Preturile sunt accesibile, incep de la suma de 1.000 de lei si se pot ridica si la suma de 2.000 de lei.


Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.03 din 5 - 36 voturi.

Articole conexe

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Greseli pe care sa le eviti atunci cand incepi un business

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Demararea unui business este provocatoare, insa la inceput de drum esti predispus multor greseli. Stim cu totii ca un lucru nou nu iese perfect din...

Indicele ROBOR scade

de Bianca Tila
20 Nov 2023
Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 6,25%, in timp ce indicele ROBOR la 6 luni a scazut la 6,32%, de la 6,33%. Indicele ROBOR la 3 luni este cel...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]