Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri - Prepararea parfumurilor la domiciliu

de Maria Nicutar 21 Iul. 2011 10079
4.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata o idee de afaceri care se preteaza foarte bine cu situatia economica actuala. Din ce in ce mai multe persoane nu isi gasesc locuri de munca si majoritatea celor care le detin isi doresc sa isi demareze afaceri. Total adevarat, nivelul salarizarii si conditiile din ce in ce mai aspre ne determina sa venim cu idei de afaceri cat mai profitabile, cat mai de succes, care sa ne asigure un venit sigur, stabil si de lunga durata.

O astfel de idee de afaceri este cea de a va demara un mini-proiect de preparare de parfumuri la domiciliu. Fie ca doriti sa transformati aceasta oportunitate de afaceri intr-un simplu hobby sau chiar doriti sa deveniti antreprenor, solutiile sunt numeroase.

In primul rand aveti nevoie de un plan de afaceri. Treceti pe hartie cheltuielile pe care le cunoasteti si alocati un fond pentru cheltuieli neprevazute. Discutati cu o persoana care activeaza in acest domeniu si cereti toate detaliile de care puteti face rost. Majoritatea vor fi dispusi sa va ofere suport  deoarece piata nu este absolut deloc saturata. Cererea pentru produse organice, naturale si sanatoase este atat de mare, incat vor exista clienti dispusi sa va cumpere produsele.

Problema majora pe care o observam in cazul multor afaceri de productie si comercializare de parfumuri naturale este cea a promovarii produselor catre clientii potriviti. Faptul ca prea putini antreprenori detin website-uri este unul important si care are impact asupra profitabilitatii si rentabilitatii afacerii intregi.

Cu alte cuvinte, o reteta buna de preparare a parfumurilor nu este de ajuns. Aveti nevoie sa ajungeti la clienti, sa stiti cum sa va prezentati produsele si cum sa le motivati pretul.

Faptul ca le spuneti ca parfumul prezentat are aroma de levantica si mar verde, vine intr-o sticla draguta si are un ambalaj si mai dragut nu va va ajuta in nici un fel. Trebuie sa veniti cu o prezentare bine elaborata care sa demonstreze beneficii reale ale produselor pe care doriti sa le vindeti.




Tags: afacere parfumuriafacere domiciliupreparare parfumuri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]